Ειδήσεις

Δοκιμές στο Misano για τον Dovizioso με την Aprilia




Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, 12:17

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ακόμα ένα διήμερο δοκιμών πραγματοποίησε ο Andrea Dovizioso με την αγωνιστική ομάδα της Aprilia Θετικό τεστ για την Aprilia με τον Doviziosoαυτήν τη φορά στην πίστα του Misano. Ο Ιταλός έγραψε αρκετούς γύρους στη σέλα της RS-GP και ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που διερεύνησε στο μέγιστο τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας.

Ο Dovi πραγματοποίησε συνολικά τις δύο ημέρες 126 γύρους δουλεύοντας μεθοδικά με τους μηχανικούς της ομάδας. Οι χρόνοι του ήταν πολύ δυνατοί και έδειξε ότι δεν έχει χάσει την ταχύτητά του, ενώ αφιέρωσε αρκετό χρόνο στα ηλεκτρονικά, την αεροδυναμική και το πλαίσιο της μοτοσικλέτας.

Πριν την καλοκαιρινή διακοπή θα έχουμε εξελίξεις στην Aprilia

Οι άνθρωποι της Aprilia έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Ιταλού αναβάτη και ξεκαθαρίζουν Στην πίστα βρέθηκαν και αρκετοί δοκιμαστές MotoGP από άλλα εργοστάσιαπλέον ότι είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα το 2022. “Ο Andrea περιλαμβάνεσαι σίγουρα στις λύσεις που αξιολογούμε και η απόφαση θα πρέπει να παρθεί σύντομα για να καταστρώσουμε τη στρατηγική της ομάδας”, τόνισε ο επικεφαλής της ομάδας Massimo Rivola. Πρόσθεσε όμως ότι η Aprilia έχει εναλλακτικές λύσεις. “Έχουμε και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις στο τραπέζι. Το τριήμερο στο Assen είναι πολύ σημαντικό σε αυτόν τον τομέα”.

Ο Dovi από τη μεριά του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μοτοσικλέτα της Aprilia. “Ήταν σημαντικό που κάναμε δοκιμές σε μια τρίτη διαφορετική πίστα για να καταλάβουμε καλύτερα τη μοτοσικλέτα – να δούμε που πρέπει να βελτιωθεί. Δοκιμάσαμε και αλλάξαμε πολλά πράγματα, βρήκαμε τον τρόπο να βελτιωθούμε, αλλά χάσαμε κάτι σε άλλους τομείς”.

Δεν αποκλείεται πριν την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος η Aprilia να ανακοινώσει επίσημα πλέον τον Andrea Dovizioso ως επίσημο οδηγό της για το 2022.

Βίντεο από τις δοκιμές στο Misano.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aprilia και Dovizioso μαζί όλο το 2021

Αστέρι του MotoGP ξεκινάει συνεργασία με την Italjet

Η βροχή χάλασε τα σχέδια της Aprilia


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, 12:17



Source link