Ειδήσεις

Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 14:32


Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, οι οποίοι υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι που κρατούσε  τη σχέση και το γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κύρια προτεραιότητα του ήταν τα δυο παιδιά που απέκτησε, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς unfollow ο ένας τον άλλο στα social media, ωστόσο οι φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές υπάρχουν ακόμη, δείχνοντας πως τα χρόνια που πέρασαν μαζί δεν σβήνονται τόσο εύκολα…

Η τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βρέθηκαν στο Ηρώδειο, ενώ στην πρόσφατη απόπειρα της Κατερίνας ως τραγουδίστριας, ο επιχειρηματίας ήταν απών.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε αναφέρει στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο After Dark που προβλήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου.

Στην τελευταία live συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον Παναγιώτη Πιλαφά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 14:40

Πηγή