Τεχνολογία

Διάκριση της Philips Momentum Designed for Xbox στα βραβεία CES 2022 Innovation Awards


13 Nov Διάκριση της Philips Momentum Designed for Xbox στα βραβεία CES 2022 Innovation Awards

Posted at 13:31h
in GAMES
by Soustas

Η Philips Monitors ανακοίνωσε σήμερα ότι διακρίθηκε  στα βραβεία CES® 2022 Innovation Awards  για τη Philips Momentum 559M1RYV, την 55’’ οθόνη Designed for Xbox Gaming. Το φετινό πρόγραμμα των βραβείων CES Innovation Awards έλαβε έναν υψηλό αριθμό- ρεκόρ με περισσότερες από 1800 υποβολές. Η ανακοίνωση έγινε ενόψει της CES 2022, της πιο σημαντικής τεχνολογικής εκδήλωσης στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, και ψηφιακά.

 

 

Τα βραβεία καινοτομίας CES Innovation Awards είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που ανήκει και διοργανώνεται από την Consumer Technology Association (CTA)®, για να επιβραβεύσει καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας σε 27 κατηγορίες για τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό και κατασκευή. Τα προϊόντα με την υψηλότερη βαθμολογία λαμβάνουν τη διάκριση “Best of Innovation”. Μια επίλεκτη επιτροπή ειδικών κριτών του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων μελών από τα μέσα ενημέρωσης, σχεδιαστών, μηχανικών και άλλων, εξέτασε τις υποβολές με βάση την καινοτομία, την κατασκευή και τη λειτουργικότητα, την αισθητική και το σχεδιασμό.

Η gaming οθόνη Philips Momentum Designed for Xbox Console (559M1RYV) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την απόλυτη εμπειρία στους λάτρεις του Xbox, θέτοντας ένα νέο πρότυπο στις gaming οθόνες για κονσόλες επόμενης γενιάς. Η προσθήκη της νέας προδιαγραφής HDMI 2.1 επιτρέπει πλέον το παιχνίδι κονσόλας επόμενης γενιάς με ανάλυση 4K, ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz, υποστήριξη HDR με DisplayHDR 1000 και Always Low Latency, για εξαιρετικά καθαρή και εξαιρετικά ομαλή απόδοση παιχνιδιού σε panel 55” (139,7 εκ). Η Philips Momentum 559M1RYV περιλαμβάνει μια ειδικά σχεδιασμένη ηχητική μπάρα από τους μηχανικούς της Bowers & Wilkins, μιας βρετανικής εταιρείας ηχείων, παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα καινοτόμα σχέδια και την μηχανική ήχου της, η οποία ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

«Είμαστε πολύ περήφανοι και ευγνώμονες που διακριθήκαμε στα Βραβεία Καινοτομίας CES® στην κατηγορία προϊόντων Gaming», σχολίασε ο Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management Europe της MMD. «Η Philips Momentum 559M1RYV αποδεικνύει την ηγετική μας θέση στο να προσφέρουμε στους console gamers το πιο ομαλό και καθηλωτικό gameplay που είναι δυνατό στις κονσόλες επόμενης γενιάς.”

 

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που διακρίθηκαν στα βραβεία CES 2022 Innovation Awards, με τις περιγραφές και τις φωτογραφίες τους στο CES.tech/innovation. Περισσότερα θα αποκαλυφθούν τον Ιανουάριο ενώ τα νικητήρια προϊόντα θα παρουσιαστούν στο Innovation Awards Showcase της CES 2022.

 

Η CES 2022, η παγκόσμια ‘σκηνή’ της καινοτομίας που ανήκει και διοργανώνεται από την CTA,  θα συγκαλέσει την βιομηχανία της τεχνολογίας δια ζώσης και ψηφιακά, δίνοντας στο παγκόσμιο κοινό πρόσβαση σε μεγάλες μάρκες και startups, καθώς και στους ηγέτες και υποστηρικτές της βιομηχανίας με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο CES.tech για όλες τις ενημερώσεις της CES 2022, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων υγείας και της εγγραφής.

Πηγή