Ειδήσεις

Δεν υπάρχει, ρε, ένας θεός να σφυρίξει λήξη;


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, 12:40

Θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ καταδίκασαν με τον πιο σαφή και έντονο τρόπο την τρομοκρατική επίθεση στο γαλλικό περιοδικό Charlie, το 2015, σα σήμερα 7 Ιανουαρίου. Μια τέτοια καταγγελία δεν λέει

τίποτα. Θα έλεγε κάτι αν οι μουλάδες και ιμάμηδες αρνούνταν τη θρησκεία τους η οποία στέλνει πιστούς της να σκοτώνουν. Έτσι είναι. Στο όνομα του Αλλάχ θερίζουν κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες με τυφλά κτυπήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Τραγικό ον το δίποδο. Είναι το μόνο ζώο του πλανήτη που χρειάζεται νόμους και θεούς, αστυνομίες και δικαιοσύνες, για να λειτουργήσει κοινωνικά, για να περιορίσει την εγκληματικότητα του. Την αρπακτικότητα του. Την ασυδοσία του. Τραγικό ον ο άνθρωπος, διότι είναι το μόνο ζώο που αρνείται τη φύση του.

Είναι ο τεράστιος μαλάκας αυτός που θα ισχυριστεί ότι είναι κακός ο μωαμεθανισμός, ο χριστιανισμός, ο κομουνισμός, ο ναζισμός. Όλα αυτά κι άλλα πολλά είναι καλά, όμως γίνονται κακά και βαρβαρικά, όταν κάποιοι αποφασίσουν να τα φορέσουν ιδεολογικά. Πλαστογραφεί την παγκόσμια Ιστορία όποιος μουνόπανος υποστηρίζει ότι ο χριστιανισμός, ο καπιταλισμός, ο κομουνισμός, η κάθε θρησκεία, η κάθε κοσμοθεωρία, έχει κάνει περισσότερο καλό, παρά κακό.

Η τρομοκρατία δεν θα πεθάνει ποτέ. Γιατί; Επειδή ο άνθρωπος πιστεύει και περιμένει το καλό, το καλύτερο από θεούς, από εξωγήινους, από ιδεολογίες. Και επειδή έχει το… προνόμιο να φανατίζεται. Και την πνευματική ικανότητα να νοιώθει… αδικημένος.

Τα καθάρματα που σκότωσαν κόσμο με την επίθεση τους στη γαλλική εφημερίδα Charlie δεν έκαναν τίποτα περισσότερο απ’ εκείνα που διέπραξαν ιεράρχες του χριστιανισμού, προεξάρχοντος του Πάπα της Ρώμης, με τις σταυροφορίες. Κάποτε, όμως, αυτά πρέπει να τελειώσουν. Να κλείσει ο κύκλος της βαρβαρότητας. Δεν είναι εύκολο. Γιατί; Δεν υπάρχει Θεός να το αποφασίσει.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Καθήκι του κερατά ο πρώην άγιος με βούλα, διάβασε apodytiriakias.gr

ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ | apodytiriakias.gr

Πηγή