Ειδήσεις

«Δεν νιώθουμε πίεση, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τους τρεις βαθμούς»




Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 20:59

Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Σαντέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναδείχθηκε MVP στη νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και δίνοντας την ασίστ στον Δημήτρη Μάνο για το τελικό 2-0.

«Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι, τη νίκη και την απόδοσή μου. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, με το γκολ και την ασίστ. Έκανα αυτό που έπρεπε στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο», είπε ο δανεικός από τη Γουέστ Χαμ πλάγιος επιθετικός και προσέθεσε για το ματς με τους Αρκάδες: «Όταν το παιχνίδι είναι δύσκολο μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα. Δεν παίζουμε, όμως, μόνοι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να δώσουμε ένταση και να απολαύσουμε τον αγώνα. Όταν το παιχνίδι είναι δύσκολο μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα».

Έχοντας πετύχει τέσσερα (4) γκολ και δώσει τρεις (3) ασίστ μέχρι στιγμής, ο Σαντέ Σίλβα αποδεικνύεται ως λύση πολυτελείας που συνήθως έρχεται από τον πάγκο για να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά. Κι έχει βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι για να βρίσκεται ο Άρης στη δεύτερη θέση: «Δεν υπάρχει πίεση και άγχος. Προπονούμαστε σκληρά και δουλεύουμε. Σκοπός μας είναι οι βαθμοί, αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το ότι είμαστε δεύτεροι αυτή τη στιγμή, δε σημαίνει κάτι. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

Τόσο ο 24χρονος Σίλβα όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του απόλαυσαν το ρεπό που τους έδωσε σήμερα (Δευτέρα 5/4) ο Άκης Μάντζιος. Οι Θεσσαλονικείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Τρίτης στο «Δασυγένειο», οπότε και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (Κυριακή 11/4, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 21:00



Source link