Ειδήσεις

Γκαρσία 1-2: Λύγισε στο τρίτο σετ και αποχαιρέτησε το Σινσινάτι


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 06:06

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε στα δύο πρώτα σετ απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία, αλλά στο φινάλε ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-1) και αποχαιρέτησε από νωρίς το τουρνουά του Σινσινάτι.

Μετά από 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα, η Γκαρσία επικράτησε της Σάκκαρη με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-1) και θα συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία στο Σινσινάτι, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά και βρίσκεται ήδη στη 16άδα.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, με τη Γαλλίδα να παίζει πολύ καλά και τις 2,5 ώρες που κράτησε περίπου, παίρνοντας μεγάλη ώθηση από το σερβίς της, αλλά βγάζοντας και πολύ επιθετικές επιστροφές, πιέζοντας όσο το δυνατό περισσότερο την Ελληνίδα παίκτρια.

Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο3 του κόσμου μπορεί να βρήκε 17 άσους(!) κερδίζοντας το 73% των πόντων από το 1ο service, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο εξαιρετικό service της Γκαρσία που είχε 11 άσους, παραχωρώντας μόλις 9 πόντους στο 1ο service (84%).

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Γκαρσία στο τουρνουά του Σινσινάτι, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα και Ελίς Μέρτενς, για την είσοδο στα προημιτελικά.

Για τη Σάκκαρη ήταν η 3η ήττα σε 4 αναμετρήσεις στην αμερικανική hardcourt season, αφού θυμίζουμε πως είχε χάσει στην πρεμιέρα της και στο Σαν Χοσέ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορόντο είχε κερδίσει την Σλόαν Στίβενς, αλλά έχασε στο δεύτερο παιχνίδι της από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Πηγή: Sdna


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 06:14

Πηγή