Τεχνολογία

Γιορτάστε τα γενέθλια της Agatha Christie με το Hercule Poirot: The First Cases (vids)


16 Sep Γιορτάστε τα γενέθλια της Agatha Christie με το Hercule Poirot: The First Cases (vids)

Posted at 13:02h
in GAMES
by Soustas

 Στα γενέθλια της Agatha Christie, η Microids βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει ένα Dev Diary video για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, στο οποίο εξερευνά την έμπνευση για το παιχνίδι και τις φιλοδοξίες της, με αποκλειστικό υλικό. Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, το οποίο αναπτύχθηκε από το στούντιο Blazing Griffin σε συνεργασία με την εταιρία Agatha Christie Limited, είναι μια αστυνομική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον νεαρό Hercule Poirot πριν αυτός γίνει ο θρυλικός ντετέκτιβ που όλοι ξέρουμε και αγαπούμε! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου σε PC (Steam), Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch και θα είναι backwards compatible στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X|S.

Σε αυτό το Dev Diary, ο Neil McPhillips και ο Justin Alae–Carew (συνυπεύθυνοι του τμήματος Games) εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας και πρωτότυπης περιπέτειας του Hercule Poirot, παραμένοντας πιστοί στο franchise. Το gameplay του First Cases επιδεικνύει τέλεια τους στόχους του παιχνιδιού στην παρουσίαση μιας πολυεπίπεδης αστυνομικής υπόθεσης. Το παιχνίδι προσφέρει μια αφήγηση που εναρμονίζεται με τους μηχανισμούς του και η ιστορία, η οποία καταγράφεται σε μια σειρά κεφαλαίων και πράξεων, θυμίζει κλασσικό μυθιστόρημα του Poirot. Η αληθοφάνεια ενισχύεται από τη λειτουργία του mindmap, ο οποίος απεικονίζει τη διαδικασία σκέψης του ντετέκτιβ. Σε σχέση με το σενάριο, η συγγραφή μιας ρεαλιστικής υπόθεσης δολοφονίας για το παιχνίδι, με στόχο να πλησιάζει εκείνες της Βασίλισσας του Εγκλήματος, κατορθώθηκε με τη συμβολή σεναριογράφων της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, οι οποία συνεργάστηκαν στενά με τους σχεδιαστές της αφήγησης του παιχνιδιού. Τέλος, για να προσφέρει μια σύγχρονη άποψη του εμβληματικού ντετέκτιβ, το στούντιο επέλεξε να τοποθετήσει το παιχνίδι στη νεότητα του Poirot, όταν η φήμη του δεν είχε ακόμα εδραιωθεί και εκείνος έπρεπε να παλέψει για να ακουστεί, σε μια εποχή όπου ο κόσμος άλλαζε δραστικά και έφερνε στο προσκήνιο πολλά οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα, που αντιπροσωπεύονται από μια μεγάλη ποικιλία αρχετυπικών χαρακτήρων.

 

Εκτός από το σημερινό Dev Diary, η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε ένα λεπτομερές video που καταγράφει εν συντομία όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases. Το video παρουσιάζει υλικό από το gameplay σε αφήγηση των ίδιων των developers! 

 

Σύνοψη:

Στα πρώτα του χρόνια ως ντετέκτιβ, ο νεαρός Hercule Poirot αποδέχεται την πρόσκληση για μια δεξίωση της επιφανούς οικογένειας Van den Bosch, που σκοπό έχει την ανακοίνωση του αρραβώνα της κόρης. Όμως η ένταση ανάμεσα στους καλεσμένους είναι μεγάλη καθώς μια χιονοθύελλα σκεπάζει την πόλη, παγιδεύοντας τους πάντες στο εσωτερικό της έπαυλης. Το χαρμόσυνο γεγονός αμαυρώνεται σύντομα από τη δολοφονία ενός καλεσμένου! Ο Poirot βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και ξεκινά την έρευνά του. Ποια θαμμένα μυστικά και ποιες θανάσιμες αντιπαλότητες θα αποκαλύψει;

 

Βασικά Χαρακτηριστικά:

•             (Ξανά)ανακαλύψτε τον θρυλικό ντετέκτιβ σε μια αστυνομική ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ξανά μέχρι σήμερα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Hercule Poirot στην αρχή της καριέρας του ως ντετέκτιβ, όταν είχε ακόμα να αποδείξει πολλά.

•             Δοκιμάστε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα χρησιμοποιώντας τις αφαιρετικές σας ικανότητες για να συνδέσετε στοιχεία στο mindmap. Το mindmap θα σας επιτρέψει να απεικονίσετε και να συνδυάσετε τα στοιχεία της υπόθεσης για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα… και θα φωτίσει τον ένοχο σε μια συναρπαστική κλιμάκωση!

•             Λύστε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας και ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από την εικόνα της οικογένειας Van den Bosch.

•             Ανακρίνετε όλους τους υπόπτους και αποσπάστε κρίσιμες πληροφορίες χωρίς να το καταλάβουν. Εντοπίστε κάθε ύποπτη συμπεριφορά καθώς ξεσκεπάζετε σκοτεινά μυστικά και αντιπαλότητες της Βελγικής ανώτερης τάξης.

•             Εξερευνήστε ένα πολυτελές σπίτι γεμάτο θαμμένα μυστικά. Η αποκάλυψη του δολοφόνου δεν θα είναι ο μόνος γρίφος που θα κληθείτε να λύσετε …

Δείτε το Dev Diary εδώ

 

 

Like this:

Like Loading…

Πηγή