Ειδήσεις

Για ποια premium εταιρεία θα κατασκευάσει νέο μοντέλο η Triumph;


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021, 15:04

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph ανακοίνωσε μια νέα, διαφορετική, συνεργασία με γνωστή εταιρεία ωρολογοποιίας από την Το 2022 θα δούμε την ειδική έκδοση της Triumph αφιερωμένη στην BreitlingΕλβετία. Από το 2022 μαζί με την Breitling θα ξεκινήσουν να κατασκευάζουν προϊόντα τα οποία θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και θα λανσάρονται στα καταστήματα και των δύο εταιριών ως premium προϊόντα.

Η Triumph μάλιστα στην ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει πως θα ετοιμάσει και ένα ιδιαίτερο μοντέλο αφιερωμένο στην Breiting σε περιορισμένο αριθμό. Το πιθανότερο είναι να προέρχεται από τη σειρά Bonneville ή από τη σειρά Speed Twin προκειμένου να αναδείξει τόσο τον vintage χαρακτήρα της βρετανικής φίρμας, όσο και την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Στη Νέα Υόρκη το πρώτο δείγμα της συνεργασίας

Στη Νέα Υόρκη, στο κατάστημα της Breiling στη Madison Avenue, η Triumph έχει ήδη τοποθετήσει ένα Η πρώτη εταιρεία που συνεργάστηκε με εταιρεία ρολογιών ήταν η Honda με τη SeikoThruxton RS προς επίδειξη, ενώ θα ακολουθήσουν πολλά καταστήματα της ελβετικής φίρμας που θα γεμίσουν τα καταστήματά τους με μοτοσικλέτες της Triumph.

Για την ώρα πάντως δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό ποια προϊόντα θα βγάλουν από κοινού οι δύο εταιρείες. Σίγουρα θα έχουμε ειδικές εκδόσεις ρολογιών και μοτοσικλετών, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουμε και σειρά ρουχισμού από την Triumph με την αισθητική και την ποιότητα της Breiling.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικές αλλαγές για το Speed Twin της Triumph

Ακόμα δύο δυνατά μοντέλα για την Triumph το 2021

Σύστημα εκτάκτου ανάγκης από την Triumph


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021, 15:04

Πηγή