Ειδήσεις

Γερμανία: Έληξε η ομηρία σε φαρμακείο στην Καρλσρούη


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, 23:54

Με απελευθέρωση των ομήρων και τη σύλληψη του δράστη έληξε πριν από λίγη ώρα η ομηρία που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες σε φαρμακείο στο κέντρο της Καρλσρούης.

Σύμφωνα με την Stuttgarter Nachrichten, οι όμηροι ήταν δύο, ενώ ο δράστης ζητούσε λύτρα ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τους απελευθερώσει. Στο σημείο επιχείρησαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικοί διαπραγματευτές βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τον δράστη, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε επί τουλάχιστον πέντε ώρες. Το συγκεκριμένο φαρμακείο είχε γίνει στόχος και πριν από ενάμιση μήνα, όταν ένοπλος μασκοφόρος εισέβαλε προκειμένου να κλέψει ένα λίτρο μεθαδόνης.

 

Karlsruhe, Geiselnahme in Apotheke #Karlsruhe

Jinkiesitsgee video on twitter leaked onlyfans, what happened on reddit Karlsruhe, Geiselnahme in Apotheke #Karlsruhe 📛

👽👇

Die #Geiselnahme in #Karlsruhe ist beendet. Die Einsatzkräfte hätten die Apotheke https://t.co/tCOYpO90MQ pic.twitter.com/GtvboenJnX


— Jose (@Jose44272845) March 10, 2023

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια του αποψινού περιστατικού δεν κινδύνευσαν άνθρωποι εκτός του φαρμακείου. Στους χώρους πίσω από το κατάστημα ωστόσο είχαν βρει καταφύγιο περίπου έξι εργαζόμενοι, οι οποίοι φαίνεται ότι τελικά δεν έγιναν αντιληπτοί από τον δράστη.

 

#Karlsruhe #apotheke #geiselnahme #polizei #sekeinsatz #sek pic.twitter.com/h6JXfsFczw


— SWXol (@sw_xol) March 10, 2023


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, 23:54



Πηγή