Τεχνολογία

Βρήκαμε το e-scooter της Xiaomi από αποθήκη Γερμανίας




10 Jan Βρήκαμε το e-scooter της Xiaomi από αποθήκη Γερμανίας

Posted at 18:06h
in GADGET
by Soustas

Τα ηλεκτρικά Scooter έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και η Xiaomi είναι η εταιρία που πρώτη μας έρχεται στο μυαλό. Οι τιμές τους από αγορές τις Κίνας είναι σαφώς πολύ καλύτερες αλλά ο φόβος Τελωνείου στην Ελλάδα μας κρατάει πίσω. Το Cafago τρέχει σε flash sale το Xiaomi Mijia Electric Scooter και μάλιστα σε διαθεσιμότητα από αποθήκη Γερμανίας για γρήγορη παραλαβή και φυσικά χωρίς έξτρα χρεώσεις τελωνείου.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητα αντέχει βάρος μέχρι περίπου 100 κιλών και προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα στην καθημερινή χρήση του. Αγγίζει ταχύτητες μέχρι 25 χιλιόμετρα την ώρα και έχει αυτονομία για 45 χιλιόμετρα διαδρομή χάρη στην 18650mAh μπαταρία λιθίου και κινητήρα 300W που διαθέτει. Μην φοβάστε να γκαζώσετε όμως γιατί τα διπλά φρένα με ABS είναι εκεί για όταν έκτακτη ανάγκη φρεναρίσματος προκύψει.

To σκούτερ της Xiaomi φυσικά συνδέεται και με την ανάλογ εφαρμογή για να μπορούμε να ελέγχουμε την μπαταρία, την διαδρομή και άλλες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Είναι αναδιπλούμενο για να χωράει παντού και να μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η τιμή του στο Flash Sale που το βρήκαμε είναι στα  428.16€ και όπως σας είπα μας υπόσχεται παράδοση σε 3-5 εργάσιμες.

Βρείτε το εδώ:  https://bit.ly/2T7mIJT

 

 

 

Like this:

Like Loading…



Source link