Τεχνολογία

Βασιλική ανακοίνωση για το Kingdom Come: Deliverance




29 Mar Βασιλική ανακοίνωση για το Kingdom Come: Deliverance

Posted at 12:34h
in GAMES
by Soustas

 Για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του επιτυχημένου εμπορικά, μεσαιωνικού role-playing game Kingdome Come: Deliverance, η Warhorse Studios και η Deep Silver ανακοίνωσαν την Royal Edition για το PlayStation 4, την οικογένεια συσκευών Xbox One και τα PCs. Οι λάτρεις των παιχνιδιών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός εκ των καλύτερων παιχνιδιών του 2018 στις 28 Μαΐου 2019. Η Royal Edition περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι σε βελτιωμένη έκδοση, αλλά και όλα τα δωρεάν και εμπορικά DLCs που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν την Royal Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση και στο περιεχόμενο του πακέτου «A Woman’s Lot» όταν αυτό κυκλοφορήσει.

 

Τι περιλαμβάνει αναλυτικά η Royal Edition:

 

Treasures of the Past – Το Treasures of the Past ξεκλειδώνει μοναδικούς στο είδος τους χάρτες θησαυρών και πρόσθετες πανοπλίες για τον Henry.
From the Ashes – Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός πρόσφατα διορισμένου επιμελητή και πρέπει να αποφασίσουν ποια κτήρια να κατασκευάσουν πρώτα, τον τρόπο με τον οποίο θα προσελκύσουν πληθυσμό και τον τρόπο με τον οποίο θα επιλύνουν τις διαφορές των πολιτών. Η ευθύνη του επιμελητή είναι αναμφίβολα μεγάλη, όμως εκείνος μπορεί να διασκεδάζει μετά την εργασία του καθημερινά. Μπορεί να καβαλήσει ένα άλογο και να απολαύσει τη βόλτα του, να παίξει ζάρια ή να επισκεφτεί την τοπική ταβέρνα – την οποία μόλις πριν λίγες μέρες διέταξε να χτιστεί.
The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon – Το Amorous Adventures καλεί τους παίκτες να βοηθήσουν τον φίλο τους Hans Capon. Ο Hans είναι ερωτευμένος και χρειάζεται την καθοδήγηση του Harry για να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Karolina. Όμως, η κατάσταση είναι λίγο πιο περίεργη απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Ένα χαμένο οικογενειακό πετράδι, ένα μαγικό φίλτρο αγάπης και το πιο ρομαντικό ποίημα όλων των εποχών υπόσχονται πολλές ώρες διασκέδασης.
Band of Bastards – Το συγκεκριμένο add–on επιτρέπει στους παίκτες να συνοδέψουν μια ομάδα μισθοφόρων στη φύλαξη των δρόμων. Πιασμένοι σε ένα δίχτυ αρχαίου μίσους ανάμεσα στον Radzig Kobyla και σε μια άλλη οικογένεια ευγενών, καλούνται να προστατέψουν την περιοχή του Radzig. Οι παίκτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τα μέλη της ομάδας, υπό τις οδηγίες του διαβόητου Sir Kuno Baron von Rychwald, όχι μόνο για να τους βοηθήσουν, αλλά και για να προσέχουν την συμπεριφορά τους.
A Woman’s Lot – Οι λεπτομέρειες για το τέταρτο DLC που θα φιλοξενεί τη στενή φίλη του Henry, Theresa, θα αποκαλυφθούν αργότερα.
Like this:

Like Loading…



Source link