Ειδήσεις

Αυτοκινητάμαξα έφερε και άλλα… Tesla στην Ελλάδα




Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 21:10

 

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

 

Η Tesla έχει ξεκινήσει την δραστηριότητα της και επίσημα στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες, με τις πωλήσεις να πραγματοποιούνται προς το παρόν μόνο διαδικτυακά.

Ήδη τα πρώτα «ελληνικά» αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανάμεσά μας ενώ σύντομα θα παραδοθούν και σε νέους πελάτες που τα είχαν παραγγείλει τις προηγούμενες εβδομάδες.

 

Πού πήγαν τα Tesla;

Σήμερα το μεσημέρι και όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr, αυτοκινητάμαξα ξεφόρτωσε συνολικά 7 καινούρια Tesla και συγκεκριμένα σε εταιρεία με την οποία η Η Tesla θα ανοίξει  σύντομα αντιπροσωπεία στην Αθήνα…αμερικάνικη εταιρεία έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας που αφορά σε θέματα logistics, service και φανοποιίας. Εκεί τα παρέλαβαν οι άνθρωποι της μάρκας και τις επόμενες ημέρες θα τα προετοιμάσουν για να τα παραδώσουν στους νέους ιδιοκτήτες.

Να σημειώσουμε πως όλη η γκάμα της Tesla αποτελείται από αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και συγκεκριμένα από τα «S», «3» και «Χ». Οι πωλήσεις γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες τους επόμενους μήνες θα αναμένεται να ανοίξει και αντιπροσωπεία στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

 

Δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Tesla πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποιες πόλεις και πότε θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι ταχυφορτιστές της Tesla

 

Πόσα χρήματα έβγαλε η Tesla το 2020;

 

Είναι άραγε αυτή η τεχνολογία (ηλεκτροκίνηση) το μέλλον της αυτοκίνησης;

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 21:10



Source link