Ειδήσεις

Αυτή τη μελιτζανί Ferrari «LaFerrari», ποιός… θα την πάρει;


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 12:00

Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Η Ferrari κατασκεύασε επισήμως μόλις 499 μονάδες της LaFerrari. Που σημαίνει πως πρόκειται για σπανιότατο μοντέλο και είναι εξαιρετικά απίθανο, να δείτε να κυκλοφορεί έστω και μια στο δρόμο. Αν παρ’ όλα αυτά εντοπίσετε κάποια, να γνωρίζετε πως ο ιδιοκτήτης της ανήκει σε μια πολύ μικρή κατηγορία «υπερτυχερών», στον κόσμο.

Κάθε μία από τις LaFerrari που παρήχθησαν, πωλήθηκαν στους πελάτες της, πολύ πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή τους. Αν ψάχνετε να βρείτε ένα τέτοιο αυτοκίνητο λοιπόν και «χάσατε» τη δυνατότητα απόκτησής της τότε, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Μία ιδιαίτερη και πραγματικά μοναδική LaFerrari σε μελιτζανί χρώμα που παρόμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά, βγαίνει σύντομα σε δημοπρασία από τον οίκο «RM Sotheby’s». Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, δεν θα αναφερθούμε, αλλά θα πούμε τούτο. Το κοντέρ της συγκεκριμένης Ferrari, αναγράφει 1.477 χλμ. μόνο!

Πάντως, πριν αρχίσετε να το σκέφτεστε και σας μπαίνουν ιδέες,πρέπει να μάθετε πως μία μαύρη ματ LaFerrari, άγγιξε το 2016 σε πλειστηριασμό τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η τελευταία (LaFerrari Aperta) που πουλήθηκε το 2017, με ανάλογη διαδικασία, έφτασε σχεδόν τα 10 εκατομμύρια δολάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχεδιαστής της Apple μετακομίζει στη Ferrari!

Μια διαχρονική Ferrari Testarossa με την υπογραφή της Officine Fioravanti  


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 12:00

Πηγή