Ειδήσεις

Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ το 20ο Motor Festival Gold Edition!


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30

Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, επιστρέφει για ένα μαγικό τριήμερο, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ στην πιο… Luxury εκδοχή της!

Τo 20ο Motor & Bazaar Festival Gold Edition γυρίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να σφραγίσει τη δύναμη, την αίγλη και τη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, «απογειώνοντας» ξανά τον κόσμο της μηχανοκίνησης.

Έχοντας την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της E.P.T.A. (European Passenger Transportation Association), που εγγυάται την προβολή της διοργάνωσης και στο εξωτερικό, το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα είναι και πάλι έτοιμο να συγκεντρώσει όλους τους φίλους της μηχανοκίνησης, της δράσης και της… περιπέτειας με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

Στην εντυπωσιακή αρένα δράσης, που θα δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ, ο ρυθμός που θα δίνουν οι διεθνούς φήμης επαγγελματίες οδηγοί των δύο και των τεσσάρων τροχών με μοναδικά Shows θα είναι καταιγιστικός και θα συνδυάζεται με ειδικά ψηφιακά εφέ που θα δημιουργούν έναν ξεχωριστό «κόσμο», ο οποίος θα μεταλλάσσεται διαρκώς!

Παράλληλα δίπλα και πίσω από την αρένα, θα πραγματοποιηθεί το 2ο – μετά το πολύ επιτυχημένο 1ο πέρυσι – Bazaar Festival νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και στην πιο πολυτελή έκδοσή του με Exclusive Limousine & VIP Transfer, που θα έρθουν ειδικά για το 20o Motor Festival από όλη την Ευρώπη! Μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τα… πάντα από τον κόσμο των δύο και των τεσσάρων τροχών.

«Ο στόχος μας, όπως είχαμε ανακοινώσει μετά το πολύ επιτυχημένο 19ο Motor Festival, είναι να πραγματοποιηθεί μια διεθνής διοργάνωση στην επόμενη επταετία! Με την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και της EPTA και σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς Guest Star διεθνούς φήμης οδηγούς, που θα έρθουν στα πλαίσια των Show του 20ου Motor Festival, o… δρόμος έχει ήδη ανοίξει. Η διοργάνωση δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες πολύ μεγάλες διοργανώσεις της Ευρώπης. Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Το ραντεβού, λοιπόν, έχει ήδη δοθεί: Από τις 07-09 Οκτωβρίου (Παρασκευή 18:00 -23:00, Σάββατο 11:00 – 23:00, Κυριακή 11:00 – 22:00 το ωράριο λειτουργίας) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το 20ο Motor Festival θα προσθέσει κι άλλη αξία και ιπποδύναμη στο χώρο της μηχανοκίνησης!


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30

Πηγή