Ειδήσεις

Απολογείται σήμερα ο 38χρονος για την καταδίωξη σε Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 07:44

Ενώπιον του Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 38χρονος για την καταδίωξη και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο, δίπλα από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 38χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καθώς φέρει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι χτες Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή ο 36χρονος – αν και έφερε πλημμεληματικές διώξεις – και έδωσε εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν το πρωί της 19ης Αυγούστου. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι την δικάσιμο.

Δίπλα στο αστυνομικό τμήμα έγινε το σοβαρό επεισόδιο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της… δημοσιότητας για το σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στον Μυλοπόταμο με τους δύο νταήδες Κρητικούς να καταδιώκουν και να επιτίθενται σε Γερμανούς τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες , όλα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο του Περάματος ενώ στα 50 περίπου μέτρα βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μάλιστα, παρά τα ουρλιαχτά, τις φωνές και τα σπινιαρίσματα κανείς από το αστυνομικό τμήμα δεν βγήκε να ελέγξει την κατάσταση.

Πηγή: cretapost.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 07:45

Πηγή