Ειδήσεις

Απολογείται σήμερα για πέντε βιασμούς ανηλίκων ο προπονητής Τάε Κβο Ντο


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023, 07:53

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς πέντε ανήλικων αθλητριών του ηλικίας 12- 16 ετών την περίοδο 2009-2020.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι δεν είναι μόνο τα πέντε κορίτσια που έχουν πέσει θύματα του βιαστή-προπονητή, έπειτα και από κατάθεση μίας από τις κοπέλες στον εισαγγελέα, που αποκάλυψε ότι ακόμη και τώρα ο 44χρονος εξακολουθεί την δράση του έχοντας  προσεγγίσει με ύπουλους σκοπούς μια 15χρονη αθλήτριά του. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες να δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του, προκειμένου κι άλλα ενδεχόμενα θύματά του να αποφασίσουν να καταθέσουν όσα βίωσαν στο παρελθόν.

Στο μικροσκόπιο κινητά, tablets και laptop

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στα κινητά, τα tablets και τα laptops που βρέθηκαν στην κατοχή του προπονητή Τάε Κβον Ντο θα δώσουν τις απαντήσεις στην υπόθεση.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελίες των θυμάτων του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, ασκώντας τους μέχρι και απειλές.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023, 07:53

Πηγή