Τεχνολογία

Αποκαλύπτεται το gameplay του UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves (video)


23 Feb Αποκαλύπτεται το gameplay του UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves (video)

Posted at 15:07h
in GAMES
by Soustas

Η Microids αποκάλυψε με ενθουσιασμό το πρώτο gameplay trailer του UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves και ανακοίνωσε την έναρξη των προ-παραγγελιών του παιχνιδιού που βασίζεται στο δημοφιλές manga UFO Robot Grendizer της Go Nagai. Οι λεπτομέρειες της Limited edition και της Collector’s Edition θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Το UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves θα καταγράψει την ιστορία της πρώτης περιόδου της σειράς anime, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να επιστρέψουν στις πιο εμβληματικές στιγμές της επικής περιπέτειας. Οι λάτρεις της σειράς θα ενθουσιαστούν μαθαίνοντας ότι το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την αξιομνημόνευτη μουσική του anime, σε νέα ενορχήστρωση, για μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία. Η μουσική ήταν σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας του anime και οι παίκτες θα μπορέσουν να την απολαύσουν με έναν αλληλεπιδραστικό τρόπο.

Το UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves θα κυκλοφορήσει το 2023 στο PlayStation 5, στο PlayStation 4, στο Xbox Series X|S, στο Xbox One, στο Nintendo Switch και στα PC.

Τι είναι το UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves:

Βασισμένο στο διάσημο anime, που είναι με τη σειρά του προσαρμογή του UFO Robo Grendizer manga της Go Nagai, αυτό το νέο action game θα προσφέρει στους νοσταλγικούς gamers την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο του Duke Fleet και του γιγάντιου ρομπότ του και να απολαύσουν επικές περιπέτειες. Με ξεχωριστή εμπειρία να παρασυρθούν σε ένα εμβληματικό σύμπαν της pop κουλτούρας, γεμάτο ηρωισμό, προδοσίες και αισθησιακές μάχες!

Η cult σειρά κινουμένων σχεδίων ήταν ένα από τα πρώτα επιτυχημένα εξαγώγιμα δείγματα του ιαπωνικού animation στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Όλοι θυμόμαστε τις εμβληματικές μάχες και το οπλοστάσιο που χρησιμοποίησε το Grendizer για να εξοντώσει τις δυνάμεις του King Vega, ο οποίος ενορχήστρωνε επιθέσεις στη Γη από μια μυστική βάση κρυμμένη στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Είστε έτοιμοι για μια θρυλική επιστροφή;

Το UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves αναπτύσσεται από το γαλλικό στούντιο Endroad, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό που εργαζόταν παλιότερα στη Ubisoft και στην Amplitude Studios. Επιπλέον ο Philippe “Golgoth71” Dessoly, βετεράνος της Ocean Software (όταν εκείνη ξεκίνησε το 1989) και επίσημος καλλιτέχνης του Grendizer για πέντε χρόνια, θα συμμετέχει για να στηρίξει τις δημιουργικές προσπάθειες στην τεχνοτροπία του παιχνιδιού.

Πηγή