Διάφορα

Αναρτηση στελέχους του ΚΙΝΑΛ εις βάρος του πρωθυπουργού


Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ενός από τα μεγαλύτερα συνδικάτα στη Ελλάδα, υποδέχτηκε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με μία προωτοφανούς χυδαιότητας ανάρτηση στο Facebook:

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που φωτογραφήθηκε σήμερα με απόλυτη σεμνοτυφία δίπλα στη Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Τσερμενίδης, ο οποίος ήταν και περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του ΚΙΝΑΛ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριζε τους μετόχους στον ΟΑΣΘ που έκαναν “πάρτι” στην πλάτη του ελληνικού λαού καθώς συνέχιζαν να εισπράττουν μερίσματα από έναν κρατικοδίαιτο χρεοκοπημένο Οργανισμό τώρα “επαναστάτησε” και ζητά από τον υπουργό να διασφαλίσει το δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.
Στον “αγώνα” που έχει ξεκινήσει ο κ. Τσερμενίδης συμπορεύεται και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η διοίκηση του οποίου με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ζητώντας να επισπεύσει τις διαδικασίες για το διάδοχο φορέα του ΟΑΣΘ ώστε να «σφραγιστεί» ο δημόσιος χαρακτήρας του ΟΑΣΘ.
Παλιότερα, πριν από την παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την οποία έδωσε τέλος στον «αμαρτωλό» δήθεν ιδιωτικό ΟΑΣΘ το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατήγγειλε το σχεδιασμό Σπίρτζη αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Αρχίζει επιτέλους να ξεδιπλώνεται ο σχεδιασμός του Υπουργού για το μέλλον του ΟΑΣΘ που είναι να οδηγηθεί σε εκκαθάριση με όποιο κόστος, να περάσει δηλαδή υπό δημόσιο έλεγχο και από εκεί να καταλήξει σε κάποιον εκλεκτό”. Μάλιστα την ίδια περίοδο καλούσε την κυβέρνηση να τηρήσει τη λεόντειο σύμβαση σε βάρος του Δημοσίου και να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τους πρώην μετόχους του ΟΑΣΘ! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…
Η εξήγηση γι’ αυτή τη συμπόρευση ήρθε όταν ανέλαβε η σημερινή διοίκηση. Όπως διαπιστώθηκε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης χρωστούσε περίπου 160.000 ευρώ στον ΟΑΣΘ από τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών τις οποίες προμηθεύονταν και διένειμε στα μέλη του.
Όταν αναζητήθηκαν εξηγήσεις η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό δάνειο (!!!) χωρίς πάντως να δώσει διευκρινίσεις γιατί ενώ εισέπραττε (;) το αντίτιμο των καρτών από τα μέλη του αλλά και τους ανέργους δεν τα απέδιδε στον ΟΑΣΘ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η προμήθεια καρτών προς το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και πλέον τα σωματεία εξυπηρετούνται απευθείας από τον ΟΑΣΘ. Το… μαγαζί που είχε στηθεί έκλεισε
Πάντως το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης το προηγούμενο διάστημα που ο εκλεκτός της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Νίκος Ταχιάος ζήτησε την κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ τήρησε σιγήν ιχθύος…
Για τον εκλεκτό «σύντροφο» στο ΚΙΝΑΛ, ο οποίος παραδίδει μαθήματα ήθους μέσω facebook, ξεκίνησε… επανάσταση.

Πηγή: left.gr/thefaq.gr

The post Αναρτηση στελέχους του ΚΙΝΑΛ εις βάρος του πρωθυπουργού appeared first on Enimerosi24.



Source link