Τεχνολογία

Ανανεώστε τον ήχο σας και απολαύστε την καθηλωτική ακουστική εμπειρία των LG TONE Free


05 Apr Ανανεώστε τον ήχο σας και απολαύστε την καθηλωτική ακουστική εμπειρία των LG TONE Free

Posted at 16:46h
in GADGET
by Soustas

— Σου αρέσει να ζεις τις στιγμές στο έπακρο και να τις απολαμβάνεις όπως τους αξίζει; Σου αρέσει η μουσική, το παιχνίδι και οι σειρές και θες να τα απολαμβάνεις όλα όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς εξωτερικούς θορύβους; Τα LG TONE Free, με την άνεση και το στυλ τους, έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θες και μπορούν να απογειώσουν την ακουστική σου εμπειρία σε όλα τα επίπεδα.

Με κρυστάλλινο και καθαρό ήχο, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και συνδυάζουν το μοναδικό σχεδιασμό με τις έξυπνες λειτουργίες. Με το Active Noise Cancellation[1] μπλοκάρουν αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους καθώς η βελτιωμένη μονάδα οδηγού μπορεί να ανιχνεύει και να ακυρώνει τον θόρυβο, για τη δημιουργία μιας καθηλωτικής ακουστικής εμπειρίας υψηλής πιστότητας. Είναι ανθεκτικά στο νερό, με βαθμό προστασίας IPX4[2] και μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα με υπολογιστές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Τα LG TONE Free FP5 είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες της δύσκολης και απαιτητικής καθημερινότητας και με τη λειτουργία της ταχείας φόρτισης 5 λεπτών[3] δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία.

Επιπλέον, με το 3D Sound Stage, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική που αγαπάτε, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που σας αρέσουν και να παίζετε παιχνίδια. Χάρη στην τεχνολογία HSP της TMMeridian που προσομοιώνει την εμπειρία της ακρόασης, τα LG TONE Free θα σας προσφέρουν πραγματικά καθαρό ήχο που διαχέεται σε όλο το χώρο. Τα ακουστικά LG TONE Free έχουν διάταξη τριών μικροφώνων με σκοπό τη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος και την καθαρή ακρόαση. Οι συνομιλίες μοιάζουν πιο φυσικές, δυνατές και καθαρές[4].

Τα ακουστικά LG TONE Free FP5 διαθέτουν άνετα τζελ ιατρικού τύπου, κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη[5], ώστε να τα φοράτε όλη μέρα χωρίς να σας ενοχλούν ενώ τα τρία διαφορετικά μεγέθη (μεγάλο, μέτριο, μικρό) καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών και υπόσχονται άνετη και κομψή εφαρμογή.

Παράλληλα, μπορείς να συνδέσεις τα ακουστικά σου με την εφαρμογή TONE Free και να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες ή να ανανεώσεις τις υφιστάμενες με τακτικές ενημερώσεις λογισμικού. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ήχο surround ή να ρυθμίσεις την ένταση, να τροποποιήσεις τις ρυθμίσεις EQ σύμφωνα με τα μουσικά σου γούστα και να αλλάξεις τον χειρισμό της επιφάνειας αφής σύμφωνα με τις καθημερινές σου συνήθειες. Η σύνδεση στην εφαρμογή σου επιτρέπει να ακούσεις μηνύματα SMS που έρχονται στο κινητό αφού επιτρέπει στα ακουστικά να τα διαβάσουν και εσύ να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι κάνει χωρίς να πρέπει να κοιτάξεις το τηλέφωνό σου.

Όποια και εάν είναι η ανάγκη σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά που συνδυάζουν την premium ποιότητα ήχου σε μικρή συσκευή.

[1] Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου Περιβάλλοντος (ANC): Με τον αποκλεισμό του θορύβου στο παρασκήνιο, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου μας διευκολύνουν την εργασία ή τη χαλάρωση, χωρίς εξωτερικούς περισπασμούς

[2] Βαθμός προστασίας IPX4 που σημαίνει αντοχή στα πιτσιλίσματα νερού από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

[3] Φορτίστε τη βάση για 5 λεπτά (με τα ακουστικά στο εσωτερικό) και απολαύστε 1 ώρα αναπαραγωγής μουσικής.

[4] Το εσωτερικό μικρόφωνο ακυρώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία ANC.

[5] Αυτή η συσκευή ή οποιοδήποτε από τα μέρη της δεν προορίζεται ή υπονοείται ότι αποτρέπει ή θεραπεύει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Δεν είναι ιατρική συσκευή ούτε χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση κάποιας ιατρικής συσκευής. Το βασικό υλικό του σιλικονούχου τζελ αυτιών πληροί τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 10993 και USP Class VI.

Πηγή