Τεχνολογία

Ανανέωσαν Η AOC και η G2 Esports




19 Dec Ανανέωσαν Η AOC και η G2 Esports

Posted at 11:26h
in GAMES
by Soustas

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει την επέκταση της χορηγίας στην G2 Esports, μια από τις πιο επιτυχημένες και φημισμένες οργανώσεις esports παγκοσμίως.

 

Τόσο η AOC όσο και η G2 Esports αποφάσισαν να επεκτείνουν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους που υπογράφηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο 2018. Η AOC είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών στον τομέα των esports και του ανταγωνιστικού gaming και παρέχει τεχνολογία αιχμής στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της G2. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ομάδα επιτυγχάνει υψηλή ακρίβεια και απόδοση τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Η συνεργασία οδήγησε επίσης στη δημιουργία μίας signature edition gaming οθόνης που σχεδιάστηκε ειδικά για την ομάδα και τους οπαδούς της.

Η G2 έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια σκηνή των esports και πολύ πρόσφατα αναδείχθηκε δεύτερη στο φετινό League of Legends World Championship. Η G2 διακρίθηκε επίσης σε διοργανώσεις όπως CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Playerunknown’s Battlegrounds. Τα rosters της ομάδας G2 παρέμειναν μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο μετά την ίδρυση της το 2013.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε τόσο δυνατούς συνεργάτες στο πλευρό μας, όπως η AOC. Η συμβολή τους είναι αυτή που μας επιτρέπει να ξεχωρίζουμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά: να κερδίζουμε έπαθλα με στυλ. Κάτι που δε θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη και τον απίστευτο εξοπλισμό τους. Το 2020 θα είναι μία συναρπαστική χρονιά για τους οπαδούς της G2 και είμαι ενθουσιασμένος που η AOC θα είναι εκεί μαζί μας, βοηθώντας μας να πετύχουμε το καλύτερο με την τεχνολογία αιχμής τους”, ανέφερε ο Carlos Rodríguez, CEO of G2 Esports.

Όλες οι παρούσες PC-ομάδες και οι influencers της G2 θα είναι εξοπλισμένες με υψηλής απόδοσης gaming οθόνες, όπως για παράδειγμα η AOC AGON AG251FZ, ενώ οι ιδέες τους θα βοηθήσουν στη συνέχεια να  βελτιστοποιήσουν τις ήδη κορυφαίες συσκευές της AOC. Αυτό θα ενισχύσει την εμπειρία για τους παίκτες της G2 Esports, τους influencers, τους content creators και τους fans, βοηθώντας τους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας. Εκτός από τις συγκεκριμένες τεχνικές εξελίξεις, η AOC και η G2 θα μοιράζονται κοινές εμφανίσεις σε booths, κοινοτικά τουρνουά, θεματικούς διαγωνισμούς και πληθώρα άλλων συναρπαστικών γεγονότων, όλα σχεδιασμένα για το επόμενο έτος.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε μία τέτοια εξαιρετική οργάνωση. Η G2 απέδειξε για άλλη μία φορά την αντοχή της στο τουρνουά League of Legends Worlds 2019”, αναφέρει ο Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management της AOC International Europe, σχετικά με την κορυφαία ομάδα παγκοσμίως. “Αυτή η χορηγία μας έχει εμπνεύσει και βοηθήσει να προσδιορίσουμε τί πραγματικά χρειάζονται οι επαγγελματίες παίκτες από μία οθόνη, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις πιο πρόσφατες καινοτομίες σε αυτή την εξαιρετική ομάδα.  Είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον καθώς και να χτίσουμε πάνω σε αυτά που έχουμε ήδη επιτύχει μαζί”.

Like this:

Like Loading…



Source link