Ειδήσεις

Αλέξανδρος και Κατερίνα παραδέχονται ότι δεν θέλουν να παντρευτούν τους συντρόφους τους


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, 16:21

Ο Δημήτρης παραιτείται από τη δουλειά του για να έχει πιο πολύ χρόνο με την Κατερίνα, ενώ ο Αλέξανδρος, όταν μαθαίνει ότι έχει πάρει ένα μεγάλο δάνειο για να πραγματοποιήσει τις… τελευταίες επιθυμίες της, αγχώνεται και αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την υγεία της. Όταν ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κατερίνα για να την πείσει να ακυρώσει τον επικείμενο γάμο της, παρασυρμένοι από την ανάλαφρη διάθεση της βραδιάς, παραδέχονται ότι κανείς από τους δύο δεν θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές -και πάντα τραγελαφικές- στα νέα επεισόδια της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 20:00.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Eπεισόδιο 11ο: Η Νατάσα ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξανδρο για την αγκαλιά με την Κατερίνα, πείθεται ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, αλλά προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να αναλάβει την Κατερίνα ο Αντώνης.

Η Κέλλυ ξεκινάει δουλειά στην κλινική και χαίρεται που βλέπει τον Μάριο. Την ίδια ημέρα ξεκινάει κι η Τατιάνα προς μεγάλη χαρά του Πέτρου και η έλξη μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Ο Δημήτρης παραιτείται από τη δουλειά του για να έχει πιο πολύ χρόνο με την Κατερίνα, ενώ ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι η Κατερίνα έχει πάρει ένα μεγάλο δάνειο, για να αγοράσει αμάξι και να κάνει όλα όσα έχει στη λίστα της.

Κατά συνέπεια, αγχώνεται ότι θα βρεθεί χρεωμένη χωρίς δυνατότητα να αποπληρώσει το δάνειο και αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την υγεία της.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας – λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Eπεισόδιο 12ο: Ο Αλέξανδρος λέει στην Κατερίνα μια τραβηγμένη θεωρία ότι η αρρώστια της επηρεάζει την ικανότητά της να παίρνει σωστές αποφάσεις και πηγαίνει μαζί της στο γραφείο κηδειών για να πληρώσει αυτός την κηδεία, δήθεν από ένα πρόγραμμα της κλινικής.

Η Λουκία, θυμωμένη που τη χώρισε ο Δημήτρης, βάζει την ξαδέρφη της να αφήσει ένα ηχητικό μήνυμα στην Κατερίνα, που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει το μήνυμα όταν έρχεται σπίτι της ο Αλέξανδρος για να την πείσει να ακυρώσει τον γάμο. Η Κατερίνα φτιάχνει κοκτέιλ και πίνουν. Το αλκοόλ και η ανάλαφρη διάθεση τούς κάνουν να παραδεχτούν ότι κανείς από τους δύο δεν θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα  Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας-λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος-πλαστικός χειρουργός), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης), Ιωάννης Βαγιωνάς (υπάλληλος γραφείου τελετών), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γεώργιος Καπινάρης (υπεύθυνος επιχορήγησης), Ιωάννα Μονέδα (wedding planner)

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

Η ιστορία

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο,  αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης

Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου

Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου

Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

 

 

Πηγή