Ειδήσεις

Αγόρασε με 72 εκ., πουλάει με 2,4 δις… , είδες ο πόλεμος!!!


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 13:59

Το 2003 ο Ρώσος ουκρανικής καταγωγής ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς, πιτσιρικάς ορφανό εβραιόπουλο, αγοράζει την Τσέλσυ, ποδοσφαιρικό κλάμπ λονδρέζικο βήτα σειράς, κάτι μεταξύ Πανιωνίου Νέας Σμύρνης και Ατρομήτου Περιστερίου στην Αγγλία, με 60 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Για να γίνει ιδιοκτήτης, λοιπόν, της Τσέλσυ ο πρώτος ολιγάρχης που μπήκε στο αγγλικό πρωτάθλημα, ο Αμπράμοβιτς έβγαλε από την τσέπη του το ποσό των 72,5 εκ. ευρώ περίπου.

Με Αμπράμοβιτς το λονδρέζικο κλαμπ ανέβηκε κλάση αμέσως. Ανταγωνίστηκε τα βαρειά ονόματα του πρωταθλήματος π.χ. Μάντσεστερ, Άρσεναλ. Λίβερπουλ και κατέκτησε κούπες στο μεγάλο νησί. Πέντε πρωταθλήματα και δυο τσάμπιονς ληγκ στην Ευρώπη.

Ο Πούτιν με το ρωσικό στρατό περνάει τα σύνορα της Ουκρανίας και γι’ αυτό τον πολεμικό τσαμπουκά του τσάρου η Αγγλία, στο πνεύμα της Ευρώπης, αποφασίζει κυρώσεις ενάντια των ολιγαρχών. Η Αγγλία ανακοίνωσε ότι θα στριμώξει τους Ρώσους μεγαλοεπιχειρηματίες, που πλέον δεν θεωρούνται καθαροί, δηλαδή ότι βρώμικα έγιναν πλούσιοι, και όσα λεφτά αρπάξει απ’ αυτούς θα τα προσφέρει σε Ουκρανούς, θύματα του πολέμου.

Δεν έχει θέση σήμερα στην Αγγλία κανένας ολιγάρχης. Όποιος παραμείνει, η ζωή του θα γίνει δύσκολη. Έτσι, ο Αμπράμοβιτς αποφάσισε να πουλήσει την Τσέλσυ, με 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Είδες ο πόλεμος! Πήρε την ομαδούλα με 72 εκ. και την δίνει με 2,4 δις. Και χωρίς να έχει την ηθική υποχρέωση να δώσει τίποτα ψιλά στα θύματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

……………………………………….

Βομβαρδισμοί στην Ουκρανία… , αργός θάνατος με κάθε λαβωματιά στα άντερα… , διάβασε apodytiriakias.gr

https://www.apodytiriakias.gr/koultoura/2022/03/04/argos-thanatos-me-kathe-lavomatia-sta-antera%E2%80%A6.aspx


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 13:59

Πηγή