Τεχνολογία

Ένα Ιστορικό brand γιορτάζει! 90 χρόνια Motorola




05 Oct Ένα Ιστορικό brand γιορτάζει! 90 χρόνια Motorola

Posted at 13:55h
in LIFE TECH
by Soustas

To 1928 στο Σικάγο, οι αδελφοί Paul και Joseph Galvin ίδρυσαν την εταιρεία της Motorola, από την εταιρεία Galvin Manufacturing Corporation, μια εταιρεία με ένα μόνο προϊόν και πέντε υπαλλήλους. Σήμερα γιορτάζουμε #90yearsmotorola και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Motorola έχει αλλάξει το πρόσωπο του tech industry.

 

Το πρώτο μας προϊόν σχεδιάστηκε το 1928 για να καλύψει την ανάγκη μεγαλύτερής διάρκειας ζωής μπαταρίας, μια πρόκληση που συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και σήμερα, και που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογικής εξέλιξης. Το Galvin Manufacturing battery eliminator χρησιμοποίησε για πρώτη φορά οικιακό ρεύμα για να ηλεκτροδοτήσει ραδιόφωνα, ενώ το τελευταίο μας προϊόν, το 5G moto modTM, δίνει λύση στη σημερινή ανάγκη για ταχύτητα. Μένοντας σταθεροί στο DNA της Motorola, δεν σταματήσαμε ποτέ να ακούμε και να προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Από την κατασκευή του πρώτου φορητού αμφίδρομου ραδιοφώνου FM το 1943 και την  επικοινωνία της γης με την πρώτη σεληνιακή προσγείωση, έως το RAZR V3 – το κινητό-ορόσημο που άλλαξε το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου και έγινε η πρώτη συσκευή που ήταν παράλληλα και αξεσουάρ μόδας ή την τεχνολογία moto modTM, που έδωσε τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας να μετατραπεί σε boombox, σε εκτυπωτής φωτογραφιών, σε gamepad ή σε φωτογραφική μηχανή 360 °, η Motorola ήταν πάντα εστιασμένη στους ανθρώπους. Με μια φιλοσοφία που εστιάζει σε προϊόντα έχουν αναπτυχθεί για να κάνουν τη ζωή καλύτερη τόσο για τους πελάτες μας, αλλά και για τους ανθρώπους της εταιρείας μας που βρίσκονται στην καρδιά της επιτυχίας μας. Στη Motorola έχουμε μια μακρόχρονη παράδοση στην αφοσιωμένη ηγεσία, από την εποχή που ήταν στο πηδάλιο ο 28χρονος ιδρυτή της Galvin Manufacturing, Paul Wolf Galvin, έως τον σημερινό πρόεδρο της εταιρείας, Sergio Buniac, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στη Motorola το 1996 στο marketing και τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων.

 

Μέσα στα χρόνια η Motorola είχε την ευκαιρία να γιορτάσει πολλά και να δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές στιγμές στην ιστορία. 90 χρόνια αργότερα, από τηλέφωνα αυτοκινήτων έως smartphones, έχουμε μείνει αληθινοί στο στόχο μας να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια στην καινοτομία και να κάνουμε την καλύτερη πιθανή τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες στην απλούστερη μορφή της. Σήμερα σας ζητάμε να γιορτάσετε μαζί μας και σας αφήνουμε με αυτό το μήνυμα: τα καλύτερα έρχονται.

Like this:

Like Loading…



Source link