Τεχνολογία

Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung




31 Mar Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung

Posted at 13:46h
in BUSINESS
by Soustas

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει την έναρξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και το British Council, για τον μήνα Απρίλιο και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή για να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

Make yourself heard (1η Απριλίου 2019, 16.00-18.00)
Το αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η καλλιέργεια & παροχή δεξιοτήτων επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να παρουσιάσουν με επιτυχία τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και τα επιχειρηματικά τους σχέδια και τις ιδέες στην αγγλική γλώσσα.

Developing interview skills: Get yourself noticed (15 Απριλίου 2019, 16.00-18.00)
Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στους υποψηφίους για να δημιουργήσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά τους, που θα τους επιτρέψουν να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

Το παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στο Innovathens: Samsung Lab, εντάσσονται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills», υλοποιούνται σε συνεργασία με το British Council και απευθύνονται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο/α σεμινάριο/α της επιλογής τους, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο https://www.innovathens.gr/

Like this:

Like Loading…



Source link