Ειδήσεις

Έβαλε τη σορό της δολοφονημένης φίλης της σε βαλίτσα και περιφερόταν στους δρόμους του Λονδίνου


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, 16:56

Συγκλονισμένη είναι η βρετανική κοινή γνώμη από τις εικόνες μιας 38χρονης Βρετανίδας η οποία περιφερόταν στους δρόμους του Λονδίνου μεταφέροντας μια βαλίτσα που περιείχε την αποκεφαλισμένη σορό της φίλης της την οποία είχε δολοφονήσει.

Η 38χρονη Τζέμα Μίτσελ χτύπησε μέχρι θανάτοθ την 70χρονη Μι Κουέν Τσανγκ μετά από καυγά για οικονομικό θέμα και στη συνέχεια της έκοψε το κεφάλι. Αφού έβαλε το σώμα της στη βαλίτσα άρχισε να περπατά στους δρόμους του δυτικού Λονδίνου για να βρει μια τοποθεσία ώστε να το εξαφανίσει.

Τελικά, και αφού δεν βρήκε την τοποθεσία που έψαχνε στο Λονδίνο, έβαλε τη σορό στο αυτοκίνητο και την μετέφερε στο Ντέβον σε απόσταση 250 μιλίων από την πρωτεύουσα, όπου την εγκατέλειψε.

Μετά τη δολοφονία, η Μίτσελ έγινε ο κύριος δικαιούχος της διαθήκης του θύματος, όπως υποστήριξαν οι ένορκοι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», οι ένορκοι παρακολούθησαν την Παρασκευή τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της φίλης της στις 11 Ιουνίου του 2021. Στις 6:23 π.μ., ώρα Ελλάδος, μία κάμερα ασφαλείας δείχνει το πάρκο Brondesbury, όπου ζούσε η Μίτσελ με την ίδια να αποχωρεί από το σπίτι της φορώντας καπέλο, κασκόλ και σακίδιο και κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα. 

Μία ώρα αργότερα, το δικαστήριο είδε την Μίτσελ να περπατά στην οδό Ealing που καταλήγει στην οδό Chaplin, όπου ζούσε η κυρία Τσονγκ. Η εισαγγελέας Ντίνα Χιρ δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Μίτσελ δεν φορούσε πλέον το κασκόλ και δεν είχε το σακίδιό της, αλλά είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και προστατευτική μάσκα προσώπου.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί, οι κάμερες ασφαλείας έδειχναν τη Μίτσελ στην οδό Τσάπλιν. «Μπορούμε να δούμε εκεί ότι έχει ακόμα μαζί της τη μπλε βαλίτσα. Επιπλέον, μπορούμε να δούμε πολύ πιο καθαρά σε αυτό το βίντεο ότι φορά την προστατευτική μάσκα προσώπου. «Περπατά με κανονικό ρυθμό, σέρνοντας τη βαλίτσα που έχει ρόδες.

Ώρες αργότερα, στη 1:13 μ.μ., η κάμερα την απαθανάτισε να περπατά την οδό Τσάπλιν, μακριά από το σπίτι της κυρίας Τσονγκ, κρατώντας δύο τσάντες: μία μπλε και μια κόκκινη. Η κόκκινη βαλίτσα περιείχε τα προσωπικά έγγραφα του θύματος, σύμφωνα με το δικαστήριο. Στο σχετικό βίντεο, η Μίτσελ κάνει μια στάση με τις δύο βαλίτσες προτού συνεχίζει πεζή το δρόμο της .


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, 16:56

Πηγή