Διάφορα

Άδωνις: Στον πρωθυπουργό δεν μπορεί να υπάρχει ούτε παραχώρηση, ούτε φιλοξενία




Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:
 «Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι υποχρεωμένος να δηλώνει οποιαδήποτε δωρεά, δώρο ή παροχή σε είδος δέχεται άνω των 200 ευρώ. Στον Πρωθυπουργό δεν μπορεί να υπάρχει ούτε παραχώρηση, ούτε φιλοξενία».
 «Πρέπει να δούμε αν ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει αυτές τις διακοπές. Αν αυτό δεν έχει γίνει, τότε έχει κάνει ψευδές πόθεν έσχες. Είναι μια “ποινικά κολάσιμη” πράξη και η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου θα πρέπει να τον ελέγξει».
 «Ο κ. Τσίπρας μείωσε την εισφορά στους εφοπλιστές από τα 140 στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος μας λέει ότι δεν τη μείωσε γιατί ήθελε να επιστρέψει τη χάρη στην οικογένεια Παναγοπούλου;».
 «Αν ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με αυτό το ταξίδι, γιατί δεν το είχε δηλώσει; Γιατί κρύβεται;».
 «Δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Τσίπρας πήγε με το “Odyssey” στην Ιθάκη. Αφού έκανε το διάγγελμα που υβρίζει τον κ. Παπαδήμο, τους τραπεζίτες και την ελίτ που “χρεοκόπησε τη χώρα”, συνέχισε τα μπάνια του στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Η λέξη ‘υποκρισία’ έχει χάσει κάθε νόημα με τον Αλέξη Τσίπρα. Προφανώς το “Odyssey” είναι η αριστερή θαλαμηγός του λαού».
 «Είναι εκτεθειμένος ποινικά, πολιτικά και ηθικά. Και βεβαίως είναι εκτεθειμένος στον κόσμο της Αριστεράς. Δεν μπορεί πλέον να λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί την ελίτ και ότι ο ίδιος εκπροσωπεί τους φτωχούς».

The post Άδωνις: Στον πρωθυπουργό δεν μπορεί να υπάρχει ούτε παραχώρηση, ούτε φιλοξενία appeared first on Enimerosi24.



Source link