Διάφορα

Άδωνις για Novartis: Είναι μία τεράστια δικαίωση


 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη έκανε λόγο για «Για τεράστια δικαίωση, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

«Είναι μια τεράστια δικαίωση. Μετά από δυο χρόνια δεν έχει βρει η δικαιοσύνη τίποτα εναντίον μου. Μετά από δυο χρόνια είπε η δικαιοσύνη ότι δεν βρέθηκαν χρήματα σε κανέναν από τους δέκα, ούτε στον Ανδρέα Λοβέρδο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κύριος Γεωργιάδης σχολιάζοντας το γεγονός ότι το πόρισμα για την υπόθεση έρχεται τμηματικά είπε ότι «έχει γίνει και μια ατιμία. Μέχρι τώρα στην Ελλάδα έβγαινε ένα πόρισμα. Πόρισμα τμηματικά, δεν έχει ξαναγίνει».

«Πιστεύω ότι ασκήθηκε τεράστια πίεση στην εισαγγελία και προσπαθούν να κάνουν μια διαχείριση. Τους μάρτυρες του έχω μηνύσει.
Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για την Αναστασία Ξεπαπαδέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «η κυρία Ξεπαπαδέα είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Όταν το διάβασα έκανα το σταυρό μου. Αυτοί οι άνθρωποι της αριστεράς έχουν ένα ταλέντο να κάνουν πράγματα που από τους φυσιολογικούς ανθρώπους δεν περνάνε καν από το μυαλό. Δηλαδή, λέει η κ. Ξεπαπαδέα, μα ήταν νόμιμο να είμαι δικηγόρος . Είναι δυνατόν ένας ειδικός συνεργάτης του υπουργού για την καταπολέμηση της διαφθοράς να εκπροσωπεί πελάτη εναντίον του ελληνικού δημοσίου; ».

The post Άδωνις για Novartis: Είναι μία τεράστια δικαίωση appeared first on Enimerosi24.



Source link