Υπόδικος για την κυβέρνηση ο Μαρινάκης
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε με δήλωσή του στον εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά από την επίθεση του δεύτερου στην κυβέρνηση και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι υπόδικος και επιχειρεί να βάλει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προστατεύσει τον εαυτό του. Πιθανόν ούτε για τον ίδιο να είναι θετικό το να προσπαθεί να ταυτίσει τόσο στενά τον κόσμο του Ολυμπιακού με τη Ν.Δ και τον συγγενή του, κ. Μητσοτάκη».

Η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου έρχεται ως απάντηση στην τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε συζήτηση με ρεπόρτερ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του νέου προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά πάντων με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Ποιες ήταν οι δηλώσεις Μαρινάκη


Αναλυτικά ο εφοπλιστής-εκδότης αναφέρθηκε στα εξής:

«Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε σε ένα άρρωστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Είδατε ότι υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, για πταίσματα και για λάθη που γίνονται διαρκώς στα γήπεδα, Αρχές, άνθρωποι της Δικαιοσύνης, που μας έφτιαξαν δικογραφίες. Έγιναν κριτικοί διαιτησίας κάποιοι, χωρίς να έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο στηριγμένοι σε στημένα δημοσιεύματα, ψευδομάρτυρες και ανώνυμες επιστολές που τις έγραφαν οι ίδιοι άνθρωποι! Και ταλαιπωρούμαστε όλα αυτά τα χρόνια για γελοιότητες ψευδομαρτύρων, για σκευωρίες και για αστειότητες. Τώρα που γίνονται εγκλήματα και φόνοι στο ποδόσφαιρο, που λειτουργεί ένα ποδοσφαιρικό παρακράτος, πού είναι όλες αυτές οι αρχές να κάνουν εκθέσεις και να φτιάξουν δικογραφίες;».

«Εμείς έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας. Τον Πρωθυπουργό, Υπουργούς, την ΕΠΟ, δημόσιους οργανισμούς, Υπουργεία, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους. Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα, ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων, ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ και μου χάρισαν τα πρόστιμα, ούτε μου χάρισαν πρόστιμα στο ποδόσφαιρο. Εμείς τα πληρώνουμε μέχρι τελευταία δεκάρα. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο Λιμάνι και στην τελική, δεν έχω κανέναν κυβερνητικό ανάγκη».

«Να το έχετε υπόψη σας αυτό. Ούτε συμμετέχω στον ΟΠΑΠ, ούτε έχω πάρει δουλειές από το δημόσιο ή από το λιμάνι. Επίσης εγώ δεν έχω σχέση με λαθρεμπόρια όπως άλλοι. Γι’ αυτό και δεν με ενδιαφέρει τίποτα και όλους αυτούς θα τους πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που μας παρέχει η Πολιτεία. Για μένα ό,τι έχουν πει και έχουν γράψει όλοι αυτοί οι ασήμαντοι καραγκιόζηδες είναι παράσημο και γράφτε το κιόλας. Όλες αυτές οι στημένες διώξεις αποτελούν παράσημα και διακρίσεις μέσα στο βρώμικο περιβάλλον που βιώνουμε. Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο απαίδευτο, πρόχειρο και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Αλλά κάποιος που είναι καθαρός δεν φοβάται. Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο».

«Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν. Όσο και να το ξεφτιλίσουν, όσες νάρκες και να βάλουν στον δρόμο μας, όσες παγίδες κι αν στήσουν. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Μην τα βάζουν με τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η οργή του κόσμου, όταν ξεφύγει, δεν μαζεύεται».

«Ακούγαμε για εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Εσείς τι βλέπετε; Υπάρχει εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποια είναι η εξυγίανση; Αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπετε; Είναι θεαματικό πρωτάθλημα αυτό; Γιατί; Επειδή αδικούν τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλα τα ματς; Εσείς τι βλέπετε; Γιατί δεν τα γράφετε κάποιοι για αυτή την ξεφτίλα; Μην χάσει κανένα αφεντικό σας καμία χορηγία από τον ΟΠΑΠ ή από τον Σαββίδη; Δηλαδή κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο δεν πρέπει να γραφτεί και η αλήθεια;».Source link