Το Xenon Racer επιταχύνει για να κυκλοφορήσει παγκόσμια στις 26 Μαρτίου
19 Jan Το Xenon Racer επιταχύνει για να κυκλοφορήσει παγκόσμια στις 26 Μαρτίου

Posted at 13:55h
in GAMES
by Soustas

 Η SOEDESCO ανακοίνωσε ότι το φουτουριστικό arcade racing game Xenon Racer θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα όλου του κόσμου στις 26 Μαρτίου. Το Xenon Racer θα εμφανιστεί τόσο σε ψηφιακή όσο και σε εμπορική μορφή για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το PS4 Pro, αλλά και για την οικογένεια Xbox One.

 

Ένα νέο trailer παρουσιάζει τις επτά διαφορετικές τοποθεσίες όπου θα διεξάγονται οι αγώνες, οι οποίες φιλοξενούν τέσσερις νέες πίστες στη Βόρειο Αμερική, στη Γαλλία και στην Κίνα. Κάθε τοποθεσία προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες αγώνων, με διάφορες πίστες στις οποίες μπορείτε να οδηγήσετε και στις δύο κατευθύνσεις.

 

 

Το μέλλον των αγώνων ταχύτητας

 

Το 2030 η ανθρωπότητα εφευρίσκει τα πρώτα ιπτάμενα αυτοκίνητα και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αγώνων Ταχύτητας ετοιμάζεται για μια νέα εποχή με αγώνες υβριδικών οχημάτων. Για να προσφέρει στις ομάδες τον απαραίτητο χρόνο να προσαρμοστούν σε αυτήν την θεμελιώδη μετάβαση, η Ομοσπονδία κηρύττει παύση στους αγώνες για ένα έτος. Τέσσερις από τους κορυφαίους κατασκευαστές υβριδικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο αποφασίζουν να γεφυρώσουν το χάσμα οργανώνοντας το «Xenon», ένα μοναδικό στο είδος του πρωτάθλημα για αρχάριους οδηγούς που θα βοηθήσουν στη δοκιμή της νέας τεχνολογίας με πρωτότυπα αυτοκίνητα που λειτουργούν χάρις σε ένα συνδυασμό ηλεκτρισμού και Ξένου αερίου.

 

Η Ομοσπονδία δεν εγκρίνει το πρωτάθλημα και αυτή η έλλειψη υποστήριξης σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι συνηθισμένες διεθνείς αγωνιστικές πίστες. Επομένως, η αγωνιστική δράση διαδραματίζεται στους πολύβουους δρόμους πόλεων σε όλο τον κόσμο, όπως η Σαγκάη στην Κίνα και το Μαϊάμι στις ΗΠΑ. Αγώνες θα διεξαχθούν επίσης σε πιο ήρεμες τοποθεσίες – στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας και στη λίμνη Λουίζ του Καναδά. Όλες αυτές οι τοποθεσίες παρουσιάζονται στο νέο trailer.

Like this:

Like Loading…Source link