Το open-world survival RPG «Outward» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019
16 Jan Το open-world survival RPG «Outward» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019

Posted at 12:35h
in GAMES, PC, PS4, XBOX ONE
by Soustas

Η εκδοτική εταιρία Deep Silver και η εταιρία ανάπτυξης Nine Dots ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του hardcore fantasy περιπετειώδους RPG «Outward». Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, στο Xbox One και στην υπηρεσία Steam στις 26 Μαρτίου 2019. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από έναtrailer που εστιάζει στη δυσκολία, στη λεπτομέρεια και στον τρόπο που το παιχνίδι εκπληρώνει τον σκοπό του.

 

Το Outward είναι ένα open–world fantasy παιχνίδι με λεπτομερή εξομοίωση και λεπτομέρεια. Σε αυτό, οι παίκτες θα ζήσουν ένα εντελώς νέο είδος RPG, όπου αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός αληθινού κατοίκου ενός αχανούς κόσμου που χρειάζεται βιολογική συντήρηση και αυτοάμυνα ενάντια στο σκληρό, ανελέητο περιβάλλον. Αυτές οι πτυχές της εξομοίωσης επεκτείνονται επίσης στην αναπαράσταση της μαγείας στο παιχνίδι ως μια περίπλοκη διαδικασία τελετουργικών που απαιτούνται για την επίκληση υπερφυσικών δυνάμεων. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μια αναπάντεχη λειτουργία: τοπικό και online multiplayer για δύο παίκτες σε split–screen! Η λειτουργία αυτή επιτρέπει σε δύο φίλους να μοιραστούν το ταξίδι γνωρίζοντας πως έχουν τουλάχιστον ένα σύμμαχο στο πλευρό τους και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για streaming περιεχόμενο και στρατηγική.

 

Το trailer παρουσιάζει έναν πλούσιο, φανταστικό κόσμο και τα διάφορα εμπόδια που θα αντιμετωπίσει ο παίκτης σε αυτό το μυστικιστικό περιβάλλον. Ως φυσιολογικοί άνθρωποι, οι παίκτες θα υφάνουν τη δική τους μοίρα ενάντια σε μια ποικιλία κινδύνων, τόσο μαγικών όσο και φυσικών. Η έκθεση στα στοιχεία της Φύσης μπορεί εξίσου να σκοτώσει τον παίκτη, όσο και τα τέρατα που περιφέρονται στον κόσμο. Για να επιβιώσουν, θα πρέπει να εξελίξουν και να μάθουν τον χειρισμό των περίπλοκων όπλων του παιχνιδιού, των παγίδων και της μαγείας.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

Επιζήστε εξερευνώντας έναν αχανή και σκληρό τόπο
Παίξτε μόνοι ή σε συνεργασία, τοπικά ή online σε split–screen
Τελετουργική, βήμα-βήμα προσέγγιση στην μαγεία
Το συνεχές auto–saving σημαίνει πως θα πρέπει να ζήσετε με τις αποφάσεις σας
Αντιμετωπίστε δυναμικά σενάρια ήττας
Μια μοναδική στο είδος της εμπειρία με κάθε νέο παιχνίδι

Like this:

Like Loading…Source link