Το Netflix φέρνει τη διαδραστική τηλεόραση στο σαλόνι


Με όχημα την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας Black Mirror, το Netflix βάζει τους τηλεθεατές σε ενεργό ρόλο. 

Η απόφαση του Netflix να δώσει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να επιλέξουν την έκβαση της ιστορίας κάποιου επεισοδίου της σειράς Black Mirror θεωρείται ότι είναι ένα αποφασιστικό βήμα προς την καθιέρωση της διαδραστικής τηλεόρασης τουλάχιστον στις πλατφόρμες streaming. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το Black Mirror δεν θα είναι η μόνη σειρά στην οποία το Netflix θα δώσει αυτή τη δυνατότητα, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες παραγωγές στο άμεσο μέλλον.

Αρχικά, η δυνατότητα αυτή θα δοθεί στην επερχόμενη σεζόν της σειράς, όπου οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέξουν το τέλος της κάθε ιστορίας. αλλά στην παρούσα φάση, το Netflix δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Το Netflix έχει ήδη δώσει παρόμοια δυνατότητα σε παιδικές εκπομπές με τη λογική της επιλογής του τέλους της ιστορίας, αλλά αυτό που θα ισχύει για το πρόγραμμα που απευθύνεται σε ενήλικες εκτιμάται ότι θα είναι πολύ πιο πολύπλοκο, χωρίς, όμως, να δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για την πολυπλοκότητα αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, το Black Mirror, το οποίο είναι μία πρωτοποριακή παραγωγή, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και με αυτό το στοιχείο που το χαρακτηρίζει ως τηλεοπτικό περιεχόμενο.

The post Το Netflix φέρνει τη διαδραστική τηλεόραση στο σαλόνι appeared first on pestaola.Source link