Τεχνολογία

Το (ISC)²® Hellenic Chapter ανακοινώνει νέο Διοικητικό Συμβούλιο




11 May Το (ISC)²® Hellenic Chapter ανακοινώνει νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Posted at 14:17h
in BUSINESS
by Soustas

To ελληνικό παράρτημα του μη κερδοσκοπικού σωματείου (ISC)²® Hellenic Chapter, του μεγαλύτερου οργανισμού επαγγελματιών που δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών, ανακοινώνει το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.
Μετά την εκλογική διαδικασία, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Δημήτριος Πατσός, Πρόεδρος

Παναγιώτης Σούλος, Γραμματέας

Νίκος Φειδοπιάστης, Ταμίας

Αργύρης Μακρυγεώργου, Υπεύθυνος Οργάνωσης Μελών

Γιάννης Κούκουρας, Μέλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Κοινωνικών Δικτύων

Νίκος Καραμεσίνης, Μέλος, Υπεύθυνος Διαχείρισης Γνώσης & Κοινότητας

Λευτέρης Τζελέπης, Μέλος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Εκδηλώσεων

Ο νέος πρόεδρος, κος Πατσός, είναι ειδικός στην ασφάλεια πληροφοριών με πολυετή πείρα. Σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, από το RoyalHollowayUniversity του Λονδίνου, στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών. Το 2009 ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του με την απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στον κλάδο του CyberSecurity. Η συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Πειραιά συνεχίστηκε μέχρι το 2012, μέσω της υλοποίησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας στον ίδιο κλάδο. Ακόμα, είναι κάτοχος πολλών επαγγελματικών πιστοποιήσεων, όπως του CISSP.
Ο κ. Πατσός διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της Ασφάλειας Πληροφοριών και Δικτύων σε υπεύθυνα πόστα. Πιο συγκεκριμένα, έχει εκτελέσει και διαχειριστεί έργα μεγάλης κλίμακας σε περισσότερες από 28 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.Έχει βραβευτεί από πολλούς διεθνείς οργανισμούς για το επιστημονικό και επαγγελματικό του έργο. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του (ISC)2, του EFF και αρκετών άλλων επαγγελματικών οργανισμών.

Like this:

Like Loading…



Source link