Το iPhone SE 2 φαίνεται να απομακρύνεται από τους σχεδιασμούς της Apple


Αναφορές από κατασκευαστή θηκών για smartphones φέρνουν «κακές» ειδήσεις για όσους ανέμεναν μία νέα έκδοση του μικρού και κλασικού iPhone SE της Apple.

Σύμφωνα με το Forbes, η Olixar, εταιρεία κατασκευαστής θηκών για συσκευές smartphone, αποκάλυψε ότι η Apple ακύρωσε την παραγωγή της νέας έκδοσης του iPhone SE τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο.

Τα στελέχη της εν λόγω εταιρείας διέρρευσαν και τον λόγο που η Apple οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση: η εταιρεία θα επικεντρωθεί στα μεγαλύτερα iPhone των 6,1 και 6,5 ιντσών, με το ένα να είναι μία σαφώς οικονομική εκδοχή της φετινής σειράς και το δεύτερο να είναι μία πλήρης εκδοχή που θα διαθέτει premium χαρακτηριστικά και τη λειτουργία Face ID 2.0.

Άγνωστο παραμένει αν τα σχέδια της Apple για το εκ νέου λανσάρισμα μίας συσκευής στις 5 ίντσες ναυαγούν οριστικά ή αν απλά μετατίθενται για το επόμενο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Olixar υπήρξε κατά καιρούς «έγκυρος» πληροφοριοδότης για τις προθέσεις της Apple ενώ ήταν από τις πρώτες πηγές που αποκάλυψαν την ύπαρξη -τουλάχιστον σε επίπεδο σχεδιασμού- του iPhone SE 2.

The post Το iPhone SE 2 φαίνεται να απομακρύνεται από τους σχεδιασμούς της Apple appeared first on pestaola.Source link