Τεχνολογία

Το Harvest Moon: One World θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch φέτος




13 May Το Harvest Moon: One World θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch φέτος

Posted at 12:39h
in GAMES
by Soustas

Η Natsume Inc., η διεθνής εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης φιλικών προς την οικογένεια παιχνιδιών, και η Rising Star Games, την εταιρία έκδοσης παιχνιδιών που είναι ένας από τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Natsume, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του Harvest Moon: One World για το Nintendo Switch. Το Harvest Moon: One World θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι νεόκοποι αγρότες θα εξερευνήσουν έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο νέα και οικεία πρόσωπα, μοναδικά στο είδος τους χωριά και θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις καθώς θα διαχειρίζονται τη φάρμα τους. Ο νέος τίτλος αναπτύσσεται με καινούρια μηχανή και γραφικά.

«Το Harvest Moon: One World προσφέρει έναν ολοκαίνουριο τρόπο εξερεύνησης του παιχνιδιού που οι βετεράνοι παίκτες και οι νέες γενιές θα απολαύσουν εξίσου», είπε ο Hiro Maekawa, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Natsume. «Με την πάροδο των δεκαετιών το Harvest Moon εξελίχθηκε, αλλά διατήρησε την παραδοσιακή, φιλική προς την οικογένεια μορφή διασκέδασης για την οποία είναι γνωστή η σειρά. Η νέα μηχανή και τα νέα γραφικά θα αναβαθμίσουν την εμπειρία για το 2020. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε περισσότερα χαρακτηριστικά του Harvest Moon: One World τους επόμενους μήνες».

Μπορείτε να φανταστείτε ένα κόσμο χωρίς τομάτες, φράουλες, ή ακόμα και μαρούλια; Στο νέο επεισόδιο της σειράς Harvest Moon, αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες. Μονάχα ένα παλιό βιβλίο αφήνει υπόνοιες για το παρελθόν… Παρακινημένοι από μια μυστηριώδη ανακάλυψη, οι παίκτες ξεκινούν μια περιπέτεια που ξεπερνά τα όρια της πόλης τους και αγγίζει ολόκληρο τον κόσμο! Τι είδους άνθρωποι και τόποι τους περιμένουν; Από τις υπέροχες παραλίες του Halo Halo μέχρι τα χιονισμένα βουνά του Salmiakki, υπάρχει κυριολεκτικά ένας ολόκληρος κόσμος για να εξερευνήσουν.

«Η Rising Star Games συνεργάζεται με τη Natsume σχεδόν δύο δεκαετίες», είπε ο Brjann Sigurgeirsson της Rising Star Games. «Το Harvest Moon είναι η σειρά που ξεκίνησε το είδος των farming games, πρωτοπορώντας ανέκαθεν και προσφέροντας νέες ιδέες για να προσελκύει καινούριους παίκτες. Με την ανεκτίμητη υποστήριξη της Nintendo, θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε τη δάδα αυτής της επιτυχημένης σειράς το 2020 και ακόμα παραπέρα, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, με την κυκλοφορία του Harvest Moon: One World για το Nintendo Switch».

Like this:

Like Loading…



Source link