Το Facebook Messenger Kids επιτρέπει την προσθήκη επαφών


Μεγαλύτερη ελευθερία δίνει πλέον το Facebook Messenger Kids στους χρήστες του, με τη δυνατότητα προσθήκης επαφών. 

Ουσιαστικά, το ανανεωμένο Facebook Messenger Kids θα επιτρέπει στους ανήλικους χρήστες του να προσθέτουν επαφές στη λίστα τους. Η ειδική εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για παιδιά, ενώ δίνει στους γονείς τη δυνατότητα του ελέγχου της διαδικτυακής επικοινωνίας των παιδιών τους.

Μέχρι σήμερα οι γονείς ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να προσθέτουν επαφές στις λίστες των παιδιών τους, αλλά αυτό είναι μία κατάσταση που θα αλλάξει στην ανανεωμένη έκδοση της εν λόγω εφαρμογής. Το καλό είναι ότι οι γονείς θα μπορούν και πάλι να εγκρίνουν την προσθήκη της κάθε επαφής που επιλέγουν να κάνουν τα ανήλικα τέκνα τους.

Η έγκριση για την προσθήκη μίας επαφής θα γίνει και από τους δύο γονείς, οι οποίοι θα λαμβάνουν μία ενημέρωση για τη διαδικτυακή δραστηριότητα του παιδιού τους. Με το Facebook Messenger Kids, στην ανανεωμένη του εκδοχή, τα παιδιά θα μπορούν πλέον να επιλέγουν τα άλλα παιδιά με τα οποία θέλουν να συνομιλήσουν, αλλά και πάλι θα μπορούν οι γονείς να διατηρούν τον έλεγχο του τι κάνουν και με ποιους συνομιλούν στο Διαδίκτυο. Το Facebook Messenger Kids θα ξεκινήσει να ανανεώνεται σταδιακά για όλους τους χρήστες του.

The post Το Facebook Messenger Kids επιτρέπει την προσθήκη επαφών appeared first on pestaola.Source link