Το Android Phone app αποκτά πλέον και σκουρόχρωμο θέμα


Με το ανανεωμένο Android Phone app, οι κάτοχοι των συσκευών με λειτουργικό της Google θα μπορούν να χρησιμοποιούν σκούρο φόντο στις κλήσεις τους. 

Η επιλογή του Dark Mode στο Android Phone app θα μπορεί να βοηθά την ευκολότερη χρήση της τηλεφωνικής λειτουργίας σε ένα Android smartphone ειδικά όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Το μαύρο φόντο θα συνοδεύεται από λευκά γράμματα, στοιχείο που εκτιμάται ότι κάνει πιο άνετη τη χρήση της οθόνης στο σκοτάδι. Πολλοί χρήστες είχαν διαμαρτυρηθεί για το material design της Google, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις θεωρούνταν ανεπαρκές στο σκοτάδι, λόγω του πολύ έντονου φωτός της οθόνης.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το Dark Mode δεν είναι η μόνη αλλαγή που επιφυλάσσει η Google για τους κατόχους Android smartphones, καθώς με το ανανεωμένο πακέτο θα υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα διορθώνουν ζητήματα που έχουν προκύψει με bugs και άλλα πιθανά προβλήματα με την τηλεφωνική λειτουργία των Android.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η προσθήκη του Dark Mode στις διαθέσιμες επιλογές του Android Phone app είναι καλοδεχούμενη και αναμένεται με ενδιαφέρον από τους περισσότερους χρήστες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena. Το εν λόγω update θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους Android smartphones.

 

The post Το Android Phone app αποκτά πλέον και σκουρόχρωμο θέμα appeared first on pestaola.Source link