Το νέο Honor 8X αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός


Το Honor 8X φέρνει στην Ελλάδα κατά αποκλειστικότητα το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός, ενώ η συσκευή είναι διαθέσιμη και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Το νέο smartphone της Honor διαθέτει οθόνη fullview 6,5 ιντσών FHD+, η οποία καλύπτει το 91% της επιφάνειας του κινητού, διπλή κάμερα Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence-AI), 20 και 2 Megapixel για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, καθώς και μπροστινή κάμερα 16 Megapixel για  selfies, ενώ ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 710 εξασφαλίζει στον χρήστη μεγαλύτερη ταχύτητα και απρόσκοπτο multitasking. Το Honor 8X υποστηρίζει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα.

Οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους τις προηγμένες δυνατότητες του Honor 8X για σύνδεση στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις μεγάλες ταχύτητες του δικτύου κινητής Cosmote, του μεγαλύτερου δικτύου 4G στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98%. Το δίκτυο Cosmote πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Honor 8X σε μαύρο και μπλε χρώμα με €299 (€24,92/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις), είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής Cosmote ή με την υπηρεσία ανταλλαγής μεταχειρισμένων , επιστρέφοντας το παλιό τους smartphone. Παράλληλα, μπορούν να το συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Επιπλέον, μπορούν να ασφαλίσουν το Honor 8X σε ένα κατάστημα Cosmote ή Γερμανός με την υπηρεσία ασφάλισης συσκευών, μόνο από €5,28/μήνα, για κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, όπως θραύση, φωτιά ή υγρασία.

The post Το νέο Honor 8X αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός appeared first on pestaola.Source link