Το νέο All In One της Acer έχει ενσωματωμένο σταθμό ασύρματης φόρτισης


Το Acer Aspire S24 είναι το νέο All In One PC της εταιρείας, με λειτουργικό σύστημα Windows 10 και ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης Qi.

Η οθόνη του Acer Aspire S24 έχει διαγώνιο 23.8 ιντσών, με ανάλυση Full HD και επεξεργαστή Intel Core i5, όγδοης γενιάς, μνήμη RAM 12 GB, με δυνατότητα αναβάθμισης έως και τα 32 GB, ενώ η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι μεγέθους 1 ΤΒ, ενώ διατίθενται όλες οι γνωστές ασύρματες μορφές συνδεσιμότητας για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες δικτύωσης. Δεν έχουμε να κάνουμε με μία gaming πρόταση, αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του All In One της Acer είναι αξιοπρεπή και επιτρέπουν την εκτέλεση ενός πλήθους εργασιών μαζί του.

Ένα από τα στοιχεία που το διαφοροποιούν από άλλες αντίστοιχες προτάσεις της μορφής All In One είναι ότι το νέο μοντέλο της Acer είναι εφοδιασμένο με έναν σταθμό ασύρματης φόρτισης για όσες συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία Qi. Επιπρόσθετα, το νέο μοντέλο έχει πολύ προσεγμένο σχεδιασμό, ο οποίος το δείχνει να είναι πολύ πιο ακριβό από ό,τι πραγματικά είναι, αφού η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από τα 899 δολάρια και μπορεί να θεωρηθεί αρκούντως ικανοποιητική για μία τέτοια πρόταση.

The post Το νέο All In One της Acer έχει ενσωματωμένο σταθμό ασύρματης φόρτισης appeared first on pestaola.Source link