Το λανσάρισμα του Nokia 8.1 ίσως είναι ένα βήμα πιο κοντά


Πριν από λίγες εβδομάδες είχε διαρρεύσει η δοκιμή του Nokia 8.1 από το Geekbench δίνοντας μια πρώτη εικόνα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θα βασίζονται στον Snapdragon 710.

Μία νέα διαρροή προέκυψε ωστόσο από την NCC (National Communications Commission), δηλαδή την ρυθμιστική Αρχή της Ταϊβάν, αποκαλύπτοντας ότι επίκειται το επίσημο λανσάρισμα μία νέας συσκευής της Nokia (μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου), η οποία συσκευή θεωρείται ότι θα είναι το Nokia 8.1.

Πιο συγκεκριμένα, η αναφορά της NCC αναφέρεται σε ένα μοντέλο της Nokia με κωδική ονομασία TA-1119, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ίδια την συσκευή. Η φημολογία που ακολούθησε την αναφορά θέλει την επίμαχη συσκευή να διαθέτει εγκοπή στην κορυφή της οθόνης, οπίσθιο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie.

Πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι το Nokia TA-1119 θα είναι μία συσκευή παρόμοια σε χαρακτηριστικά με το Nokia X7 που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο για την αγορά της Κίνας. Ωστόσο, η διεθνής ονομασία του smartphone θα είναι Nokia 8.1. Θεωρείται ότι έμφαση θα έχει δοθεί στις φωτογραφικές ικανότητας αφού αναμένεται να διαθέτει dual camera με οπτικά προερχόμενα από την Zeiss και αισθητήρες 12 και 13 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel

Οι φήμες θέλουν την μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 3500mAh και την οθόνη του διαγωνίου 6,18 ιντσών και ανάλυσης Full-HD+. Τέλος, η δοκιμή του Geekbench είχε αποκαλύψει ότι πέρα από την πλατφόρμα Snapdragon 710 της Qualcomm το επερχόμενο Nokia 8.1 θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 4GB.

The post Το λανσάρισμα του Nokia 8.1 ίσως είναι ένα βήμα πιο κοντά appeared first on pestaola.Source link