Τον Ιούλιο αναμένεται να παρουσιαστεί το Samsung Galaxy Note 9


Πρόσφατες διαρροές από την Κίνα δείχνουν ότι η Samsung ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 9 στην καρδιά του καλοκαιριού. 

Παρόλο που οι περισσότερες πηγές έκαναν λόγο για την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 9 στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές του Σεπτεμβρίου, νέες φήμες κάνουν λόγο για τη μεταφορά της παρουσίασής του νωρίτερα, πιθανότατα μέσα στον προσεχή Ιούλιο. Η απόφαση αυτή της Samsung είναι αξιοσημείωτη, καθώς δεν συνάδει με τα όσα μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα η κορεάτικη εταιρεία, η οποία διάλεγε την IFA ως κεντρική σκηνή για την παρουσίαση των νέων της phablets.

Το γεγονός ότι το Samsung Galaxy Note 9 θα έρθει νωρίτερα, καθιστά δεδομένο το ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Qualcomm Snapdragon 845 στη θέση του επεξεργαστή, ενώ η μνήμη RAM του νέου μοντέλου δεν θα ξεπερνά τα 6 GB. Οι κωδικοί αριθμοί των νέων μοντέλων που ετοιμάζει η Samsung είναι τα SM-N9600 και SM-N9608, σύμφωνα με τις φήμες, τα οποία και θα είναι οι δύο εκδοχές του phablet της Samsung, η μία με επεξεργαστή Qualcomm και η άλλη με τον Samsung Exynos.

Αναφορικά με τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 9, γίνεται λόγος για μία οθόνη διαγωνίου 6.3 ιντσών, με ανάλυση 2960×1440 pixels, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, διπλή κάμερα στα 12 Megapixel στο πίσω μέρος, το κλασικό S Pen Stylus, καθώς και μία μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 4000 mAh.

 

The post Τον Ιούλιο αναμένεται να παρουσιαστεί το Samsung Galaxy Note 9 appeared first on pestaola.Source link