Τι αποκαλύπτει το teardown του Huawei Mate 20 Pro


Ακολουθώντας την πάγια τακτική των teardown του, το iFixit ανέλαβε να δει τι κρύβει στο εσωτερικό του το Huawei Mate 20 Pro.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον από ένα τέτοιο teardown επικεντρώνεται στον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη του Huawei Mate 20 Pro, μία καινοτομία που φαίνεται να προκαλεί τον ανταγωνισμό, προκειμένου να παρουσιάσει ο κάθε κατασκευαστής τη δική του πρόταση.

Από την άλλη πλευρά, το teardown του Huawei Mate 20 δείχνει κάτι που έχει παρατηρηθεί σε αρκετές περιπτώσεις smartphones της νέας κοπής, όπου η πρόσβαση στο εσωτερικό μέρος δεν είναι πολύ εύκολη, κάτι που δυσκολεύει τις ενδεχόμενες επισκευές.

Το συνολικό σκορ που συγκεντρώνει στο θέμα της ικανότητας επισκευής το Huawei Mate 20 Pro, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του iFixit είναι 4 στα 10, κυρίως λόγω του ότι για να φτάσει κανείς στα εσωτερικά μέρη του τηλεφώνου θα πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο, ενώ η όλη διαδικασία δεν φαίνεται να είναι εύκολη.

Σημαντικό στοιχείο που δυσκολεύει την ενδεχόμενη επισκευή της οθόνης είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα πρέπει να αφαιρεθεί προσεκτικά προκειμένου να μπορεί κανείς να επέμβει στην οθόνη.

Σε κάθε περίπτωση, το Huawei Mate 20 Pro δεν διαφοροποιείται από τα όσα ισχύουν και για τις προτάσεις του ανταγωνισμού σε επίπεδο ευκολίας επισκευής.

The post Τι αποκαλύπτει το teardown του Huawei Mate 20 Pro appeared first on pestaola.Source link