Τα X-Files επιστρέφουν… και ως ηλεκτρονικό παιχνίδι


Η τηλεοπτική σειρά X-Files επιστρέφει ως ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, το οποίο θα διατίθεται δωρεάν σε κινητά τον Φεβρουάριο του 2018. 

Ο τίτλος του παιχνιδιού για τα κινητά θα είναι Deep State και θα μεταφέρει τους παίκτες στην ατμόσφαιρα των X-Files, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε κινητά με λειτουργικό σύστημα Android, iOS, αλλά και στο Facebook. Οι παίκτες του X-Files: Deep State θα παίζουν το ρόλο ενός πράκτορα του FBI, o οποίος θα προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία και να λύσει διάφορες μυστήριες υποθέσεις, σύμφωνα με τα όσα συνέβαιναν στα seasons 9 και 10 της τηλεοπτικής σειράς.

Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να επιλέγει την εμφάνιση του πράκτορα, ενώ θα μπορεί να αγοράζει διάφορες αναβαθμίσεις και νέα στοιχεία μέσα από την εφαρμογή, την οποία θα μπορεί να κατεβάζει δωρεάν στο κινητό του. Δυστυχώς, δεν θα μπορεί κανείς να παίξει τους πράκτορες Mulder και Scully, αλλά φαίνεται ότι ο σκοπός των δημιουργών της εφαρμογής δεν είναι να κάνουν την αναβίωση της σειράς, αλλά να δημιουργήσουν κάτι που να λειτουργεί συμπληρωματικά σε αυτή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget, πάντως, η ατμόσφαιρα της εφαρμογής θα είναι ίδια με εκείνη της σειράς των X-Files, επομένως οι φίλοι της σειράς θα έχουν έναν λόγο ακόμα να ασχοληθούν με αυτή.Source link