Τα renders του επερχόμενου Nokia 9 αποκαλύπτονται


Έντονη είναι η φημολογία ότι η HMD σκοπεύει να λανσάρει μία συσκευή επιπέδου ναυαρχίδας, το Nokia 9 ή Nokia 9 PureView, κατά τους πρώτους μήνες του 2019.

Προφανώς η ίδια η εταιρεία δεν έχει δημοσιοποιήσει τα σχέδιά της ωστόσο νέες διαρροές σε Twitter και YouTube φαίνεται να αποκαλύπτουν τα renders της επερχόμενης συσκευής. Εντύπωση προκαλεί ο σχεδιασμός της κύριας κάμερας που φαίνεται να αποτελείται από πέντε φακούς.

Τα renders που διέρρευσαν αποτελούν εργοστασιακό σχεδιασμό, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για σχέδιο που προήλθε από υπολογιστή (CAD) και δεν αποτελεί συσκευή με φυσική υπόσταση. Αυτό πρακτικά θα πρέπει μεταφράζεται σε μία επιφύλαξη για το αν η τελική συσκευή Nokia 9 θα είναι 100% ίδια με τα εν λόγω renders.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η κατασκευάστρια εταιρεία δεν ακολουθεί τη λογική της εγκοπής στο επάνω μέρος της οθόνης, αν και φαίνεται ότι τα περιθώρια της οθόνης (επάνω και κάτω) έχουν μικρύνει αισθητά. Η οθόνη είναι 5,9 ιντσών QHD και αναλογίας 2:1, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Nokia 8 Sirocco έρχεται στις 5,5 ίντσες.

Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει αναβάθμιση, με τον Snapdragon 845 να κατέχει τη θέση του SoC, ενώ αναμένεται ότι το Nokia 9 PureView θα αφήσει πίσω του την τυπική υποδοχή των κλασικών ακουστικών. Στο φωτογραφικό κομμάτι του εξοπλισμού, πέρα από την ύπαρξη πέντε φακών στην κύρια κάμερα φαίνεται ότι θα υπάρχει dual-tone LED flash και διπλός αισθητήρας εγγύτητας.

Το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, υποστηρίζοντας παράλληλα δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, θα υπάρχει μεταλλικό πλαίσιο στο πλάι, υποδοχή USB Type-C στο κάτω μέρος και μικρόφωνο ενσωματωμένο στην πάνω γραμμική κεραία. Στις εικόνες που διέρρευσαν δεν εντοπίζεται σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος σε κάποια από τις αναμενόμενες θέσεις, κάτι που ίσως θα πρέπει να μεταφραστεί σε πιθανότητα επιλογής ενός in-display αισθητήρα από την HMD Global.

The post Τα renders του επερχόμενου Nokia 9 αποκαλύπτονται appeared first on pestaola.Source link