Σύντομα αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Honor Note 10


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Honor, η επίσημη παρουσίαση του Honor Note 10 δεν θα αργήσει. 

Ο Zhao Ming, πρόεδρος της Honor, ανακοίνωσε ότι το Honor Note 10 βρίσκεται στα τελικά στάδια της εξέλιξής του και σύντομα θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις σχετικές φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Honor έγινε μέσα από ένα post στο Weibo στην Κίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη του Honor Note 10 έχει διαρκέσει μέχρι στιγμής δύο χρόνια, επομένως οι προσδοκίες για αυτό είναι αρκετά υψηλές.

Στο επίσημο post στο Weibo, ο Πρόεδρος της Honor δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα κάνουν λόγο για ένα phablet με οθόνη διαγωνίου 6.9 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, ενώ στη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να υπάρχει ο HiSilicon Kirin 980, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει αρκετή ισχύ στη μονάδα.

Σε κάθε περίπτωση, με τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες, το Honor Note 10 αναμένεται να είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα νέα συσκευή, με αρκετά καλές επιδόσεις, καθώς έχει να ανταγωνιστεί πολύ ισχυρές προτάσεις στην κατηγορία των phablets.

The post Σύντομα αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Honor Note 10 appeared first on pestaola.Source link