Συγκλονίζουν μιλώντας στο Star η σύζυγος και ο γιος του εικονολήπτη


Η σύζυγος και ο γιος του άτυχου εικονολήπτη ραγίζουν καρδιές μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. Το σοκ για τη σύζυγο και τους δυο γιους του Κώστα Θεοδωρακάκη είναι μεγάλο.
Η Βασιλική του δεν μπορεί να καταλάβει πώς τον έχασε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

«Φοβόσασταν γενικά κάθε χρόνο που ο Κώστας πήγαινε και τράβαγε … Εγώ γενικώς με τον Κώστα φοβόμουνα πολύ. Εγώ φοβάμαι τις σαΐτες από μόνη μου. Δεν ξέρω τι τον έπιασε φέτος και ήθελε να πάει τόσο πολύ…Είχε ραντεβού με τον θάνατο προφανώς. Το είδα δυστυχώς και σε ζωντανή σύνδεση. Ο Κώστας έφυγε» εξομολογήθηκε η σύζυγος του εικονολήπτη.
Ο μεγάλος του γιος, έκπληκτος λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό άκουγε τον δήμαρχο να λέει ότι το έθιμο θα συνεχιστεί. Πάγωσε ..Μόλις είχε χάσει τον πατέρα του.

«Γνωρίζω πως δεν υπήρχε άδεια για αυτό τόσα χρόνια και απλά έκαναν τα στραβά μάτια όλοι και για αυτό δεν υπήρχε ούτε αστυνομία ούτε ασθενοφόρο ούτε πυροσβεστική τίποτα εκεί. Με αηδίασε να σας πω αλήθεια η δήλωση του Νίκα. Θα μπορούσε πολύ απλά να μην την κάνει ή να την κάνει καιρό μετά και να πει ένα “συλλυπητήρια”. Δεν ξέρω πώς μπόρεσε να προβεί σε αυτή τη δήλωση» ανέφερε και πρόσθεσε πως σε καμία περίπτωση δεν ανακουφίστηκε που ο δήμαρχος άλλαξε την ανάρτησή του καθώς ξέρει πολύ απλά ότι δεν τα αισθάνεται αυτά που είπε μετά γιατί αν τα αισθανόταν θα τα έλεγε εξαρχής.

Ο ίδιος προσθέτει:
«Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον πατέρα μου να είναι ακριβώς πίσω από ένα απλό σχοινί που είχαν βάλει από το Δήμο δεν ξέρω ποιος το είχε βάλει και να κάθεται εκεί. Ήταν εκεί και η σαΐτα τον χτύπησε εκεί. Δεν πλησίασε, δεν μπήκε μέσα στην ουσία δεν ήταν δίπλα σε αυτούς, με αυτούς που έκαναν ό,τι έκαναν με τις σαΐτες. Ήταν εκεί που έπρεπε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και για αυτό το λόγο βγήκε και μια γυναίκα και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ο πατέρας μου μπορεί να μην ήτανε μαζί μας γιατί ο πατέρας μου της είπε να πάει πιο πέρα».
Στο βίντεο ντοκουμέντο ο άτυχος εικονολήπτης βρίσκεται σε χώρο όπου υπάρχει μόνο ένα μικρό προστατευτικό κάγκελο .Κλάσματα δευτερολέπτου πριν το τραγικό περιστατικό μια γυναίκα πέφτει κάτω..

Η σαΐτα έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και χτυπά τον Κώστα Θεοδωρακάκη. Πέφτει κάτω και στη συνέχεια η φονική σαΐτα αλλάζει πορεία και φεύγει στον ουρανό. Ο κόσμος τρέχει πανικοβλημένος. Σε δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο αποδεικνύεται ότι από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Μια δεύτερη σαΐτα διαγράφει μια τρελή πορεία στον ουρανό πριν προσγειωθεί ευτυχώς σβησμένη στο έδαφος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ εδώ
Πηγή star.gr

The post Συγκλονίζουν μιλώντας στο Star η σύζυγος και ο γιος του εικονολήπτη appeared first on Enimerosi24.Source link