Στις αρχές του 2018 διαθέσιμο το Age of Empires: Definitive Edition


Μία μικρή καθυστέρηση θα υπάρξει στη διάθεση του Age of Empires: Definitive Edition, το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2018.

Το αρχικό πλάνο ήταν να παρουσιαστεί το Age of Empires: Definitive Edition αυτό τον μήνα, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτός ο στόχος δεν πρόκειται να επιτευχθεί. Δεν έχει δοθεί μία συγκεκριμένη ημερομηνία για το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του δημοφιλούς τίτλου, καθώς αναφέρεται ότι θα ξεκινήσει η διάθεσή του από τις αρχές του έτους. Το Age of Empires: Definitive Edition είναι μια επανασχεδιασμένη έκδοση, η οποία σέβεται τον αρχικό τίτλο, αλλά παρουσιάζει αρκετές ενδιαφέρουσες αλλαγές στα γραφικά και όχι μόνο.

Ο λόγος της καθυστέρησης στο επίσημο λανσάρισμα του Age of Empires: Definitive Edition, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, είναι το γεγονός ότι οι δημιουργοί του θέλουν να επεκτείνουν την κλειστή beta δοκιμαστική περίοδο, προκειμένου να αντλήσουν περισσότερα δεδομένα για το gameplay, καθώς και κατά πόσο σέβεται η ανανεωμένη έκδοση τη λογική του παλαιού τίτλου, κάτι που αποτελεί και το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση.

Ο σκοπός των δημιουργών του Age of Empires: Definitive Edition είναι να υπάρξουν “χιλιάδες” παίκτες του τίτλου κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, έτσι ώστε να είναι σίγουροι για τις αισθητικές τους επιλογές, προτού να το λανσάρουν.Source link