Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ο ρυθμός εγκατάστασης του iOS 12 της Apple


Ευχαριστημένη εμφανίζεται η Apple αναφορικά με τον ρυθμό εγκατάστασης του νέου mobile λειτουργικού της συστήματος, του iOS 12. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η ίδια η Apple, το iOS 12 βρίσκεται πλέον εγκατεστημένο στο 75% των mobile συσκευών της Apple, ξεπερνώντας σε ρυθμό εγκαταστάσεων το iOS 11. Σε κάθε περίπτωση, η εγκατάσταση του iOS 12 δείχνει ότι οι καταναλωτές εμπιστεύονται τη νέα πρόταση και επιδιώκουν να γνωρίσουν τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρυθμός εγκατάστασης του iOS 11 αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο στο κοινό δεν είχε ξεπεράσει το 59%.

Τα ποσοστά εγκατάστασης του iOS 12 είναι καλύτερα τόσο σε σχέση με εκείνα του iOS 11 όσο και σε σχέση με εκείνα του iOS 10. Πολλοί αναλυτές επισημαίνουν ότι το iOS 12 φαίνεται να είναι περισσότερο δημοφιλές από το iOS 11, στοιχείο που χαροποιεί την Apple. Όπως σημειώνει σε ανάλυση του το Phone Arena, το iOS 12 έχει ανοδική πορεία και πολύ θετική πορεία στην αγορά, γεγονός που δεν αποκλείεται να το καταστήσει το πλέον δημοφιλές mobile λειτουργικό σύστημα στην πρόσφατη ιστορία της Apple.

Ένα άλλο στοιχείο που τονίζουν οι αναλυτές είναι ότι το iOS 12 δεν έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής κάποια διορθωτική έκδοση με τον αριθμό 12.1 ή 12.2, γεγονός που πιστοποιεί ότι έχει δοθεί μεγάλη μέριμνα στον αρχικό σχεδιασμό του.

The post Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ο ρυθμός εγκατάστασης του iOS 12 της Apple appeared first on pestaola.Source link