Αγοράστε Οικονομικά Χειροποίητα Κοσμήματα

Ραγδαία αύξηση της αξίας του Internet of Things μέχρι το 2030


Η αγορά του Internet of Things αναμένεται να συντελέσει στη συνολική αύξηση της αξίας της αγοράς προϊόντων υψηλής τεχνολογίας μέχρι το έτος 2030.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Euromonitor International που αναφέρει σε δημοσίευμά του το Android Headlines, το Internet of Things, με τις εφαρμογές, τα εργαλεία και τις συσκευές που το υποστηρίζουν αναμένεται να κάνει την αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας να αγγίξει σε αξία τα 16 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, οι ειδικοί προβλέπουν ότι το Internet of Things θα είναι για την αγορά υψηλής τεχνολογίας πιο σημαντικό από την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι σκανδιναβικές χώρες είναι εκείνες που δείχνουν να πρωτοπορούν στο πεδίο της επικοινωνίας των μηχανών μεταξύ τους, ενώ αναφορικά με το ρυθμό ανάπτυξης, οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες είναι ένας τομέας του Internet of Things που θα γνωρίσει σίγουρη πρόοδο και εκτιμάται ότι θα φτάσει έως και τα 4.3 τρισεκατομμύρια μέχρι το έτος 2030 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι αναλυτές εκφράζουν την εκτίμηση ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε με βεβαιότητα να μετρήσουμε 100 με 150 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές του Internet of Things, στοιχείο που δείχνει το ενδιαφέρον που συγκεντρώνεται γύρω από το εν λόγω κομμάτι της αγοράς υψηλής τεχνολογίας που -όπως όλα δείχνουν- θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα.

The post Ραγδαία αύξηση της αξίας του Internet of Things μέχρι το 2030 appeared first on pestaola.Source link