Προϊόντα για προστασία το καλοκαίρι


Έφτασε το καλοκαίρι και ίσως ήδη πολλές από εσάς έχετε ξεκινήσει τα μπάνια σας. Οπότε ήρθε και ο καιρός να δώσω λίγο έμφαση στο τι πρέπει να προσέξετε τώρα το καλοκαίρι και τι προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να προστατευτείτε από τους κινδύνους που καραδοκούν.

Το βασικότερο από όλα, το έχουμε τονίσει και σε άλλα άρθρα είναι η προστασία μας από τον ήλιο. Η ακτινοβολία του μπορεί να επιφέρει μεγάλη βλάβη στην επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά μας.

Οπότε δεν ξεχνάμε ποτέ τη χρήση αντηλιακού στο δέρμα μας. Κάθε φορά που πρέπει να βγούμε στον ήλιο βάζουμε αντηλιακό σε κάθε μέρος της επιδερμίδας που είναι εκτεθειμένη (πρόσωπο, λαιμό, χέρια και μαλλιά).Έτσι θα αποτρέψουμε να δημιουργηθεί στο μέλλον μια γερασμένη επιδερμίδα.

Θα σας προτείνω μερικά αντηλιακά προϊόντα κατά τα δικά μου πάντα γούστα και προτιμήσεις. Σίγουρα ο δείκτης προστασίας δεν είναι το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε. Θέλουμε να έχει και μια ωραία υφή, όμορφο άρωμα και να το νιώθεται ωραία πάνω σας.
Τα προϊόντα KORRES μπορώ να πω ότι τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να συνδυάσετε προστασία σώματος και προσώπου με το «Korres Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου και Σώματος«. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι περιέχει εκχύλισμα Αλόης καθώς επίσης και βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι το οποίο είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων λακτόζης και βιταμινών, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας σας, να ενυδατώνεται με μια αίσθηση δροσιάς και να επιβραδύνονται τα σημάδια γήρανσης. Θα το βρείτε σε πολλά καταστήματα, φαρμακεία και στο skroutz.

Επόμενο και πολύ σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε είναι και η αντηλιακή προστασία των μαλλιών μας. Εδώ είμαι ανάμεσα σε δύο προϊόντα. Το ένα είναι πάλι της KORESS «Red Vine Year-Round Hair Sun Protection» ενώ το άλλο είναι της RENE FURTERER «Sun Care Protective Summer Oil«. Και τα δύο προϊόντα είναι πάρα πολύ καλά, αποφασίστε εσείς ποιο θα προτιμήσετε. Extra Tip: Φοράτε και καπέλο όσο αυτό είναι δυνατόν.

Τέλος μην ξεχνάμε και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας πέρα από τα αντηλιακά. Εδώ δεν θα σας προτείνω κάποιο συγκεκριμένο προϊόν. Σίγουρα όλες θα έχετε κάποια ενυδατική κρέμα της επιλογής σας. Μην ξεχνάτε ποτέ να την χρησιμοποιείται, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Αυτά για σήμερα. Καλό καλοκαίρι να έχετε όλες σας και καλά μπάνια!!!Source link