Προσφορές Black Friday σε κοσμήματα – Εκπτώσεις έως 50%


Οι Προσφορές Black Friday πλησιάζουν και συγκεκριμένα για το 2019 η ημερομηνία της «Μαύρης Παρασκευής» είναι η Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Η Black Friday έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τις τελευταίες χρονιές στην χώρα μας. Ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την συγκεκριμένη ημέρα για τις αγορές τους.

Φυσικά, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα η Black Friday εάν και τα καταστήματα δεν ακολουθούσαν αυτήν την ξέφρενη μόδα. Θα πρέπει λοιπό να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε μοναδικές τιμές προσφοράς την ημέρα αυτή. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που για θέμα προώθησης ενός καταστήματος, πολλά προϊόντα στις προσφορές Black Friday μπορεί να τα βρείτε ακόμη και στην τιμή του κόστους τους.

Βασική αρχή του καταστήματός μας είναι να προσφέρουμε χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας και προσφορές όλο τον χρόνο. Γι’ αυτό στο Kosmimax θα βρείτε τις καλύτερες τιμές και μάλιστα αποδεδειγμένα από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης προϊόντων Skroutz και BestPrice.

Προσφορές Black Friday με εκπτώσεις έως και 50%

Ωστόσο δεν γίνεται να μην τιμήσουμε και εμείς την Black Friday και να προσφέρουμε ακόμη χαμηλότερες τιμές στους πελάτες που μας στηρίζουν! Μάλιστα, η ενότητα με τις προσφορές του Kosmimax.gr είναι ήδη διαθέσιμη. Ολοένα και περισσότερα προϊόντα προστίθενται καθημερινά στις απίστευτες προσφορές μας.

Συγκεκριμένα οι προσφορές Black Friday έως και 50% που θα βρείτε στο κατάστημά μας αφορά όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

  • Κοσμήματα
  • Χειροποίητα Κοσμήματα
  • Ρολόγια
  • Αξεσουάρ Μόδας
  • Καλλυντικά

Ξεκινώντας λοιπόν από πολύ νωρίς, το Kosmimax σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές του διαδικτύου. Βρείτε εδώ όλες τις προσφορές Black Friday με εκπτώσεις έως και 50%:

Εκπτώσεις Black Friday

Οι προσφορές της Black Friday θα συνεχιστούν έως το τέλος της χρονιάς (31/12/2019). Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας σε αρκετά προϊόντα σας συνιστούμε να προβείτε γρήγορα στις αγορές που σας ενδιαφέρουν, καθότι πολλά κομμάτια και ιδιαίτερα στην ενότητα με τα χειροποίητα κοσμήματα δεν θα τα ξαναβρείτε διαθέσιμα!

Σας ευχόμαστε καλές αγορές…

Η διεύθυνση του ΚαταστήματοςSource link

قالب وردپرس